Pörssikärki Kuparinen jatkaa KalPassa

LIIGA / Uutinen
Profiiliaan Kuopiossa nostanut Matti Kuparinen on solminut KalPan kanssa pitkän jatkosopimuksen. Pistepörssin kärkisijoilla viihtyneen Kuparisen sopimuksen lisäksi KalPa ilmoitti neljästä muusta jatkosta.

Suomen paitaa viikonlopun EHT-turnauksessa kantaneen Matti Kuparisen, 27, alkuperäinen sopimus oli kaksivuotinen. Kontrahtia jatkettiin kahdella vuodella, joten uusi sopimus päättyy vasta keväällä 2015.

– KalPan organisaatio on kunnossa ja kaikki asiat hoidetaan hyvin. Joukkue menestyy ja tavoittelee menestystä myös tulevaisuudessa, joten ei ole syytä mihinkään lähteä, perheen kanssa hyvin Kuopiossa viihtynyt Kuparinen kertoo.

– Organisaatiolle se on erittäin kova käyntikortti, kun SM-liigan pistepörssin kärkimies ja A-maajoukkuepelaaja haluaa sitoutua pitkällä sopimuksella ja näkee KalPan ja Kuopion parhaaksi paikaksi kehittyä, toteaa KalPan toimitusjohtaja Kimmo Kapanen.

Myös tällä kaudella kahdeksassa liigaottelussa esiintynyt Henri Ikonen, 17, jatkaa Kuopiossa Kuparisen tavoin kevääseen 2015. Puolustaja Marko Kauppinen, 32, keskushyökkääjä Joonas Riekkinen, 24, ja laitahyökkääjänä pelaava Ossi Saarinen, 24, solmivat KalPan kanssa sopimuksen, joka yltää keväälle 2014.

– Joukkueen rakentaminen on erittäin hyvällä mallilla, kun saimme palapeliin lisää tärkeitä paloja pitkillä sopimuksilla. Työ jatkuu ja koko ajan työstetään lisää sopimuksia, Kapanen sanoo.


Kuparinen viihtyy Kuopiossa pitkään.

» Lähetä palautetta toimitukselle