Lucenius vahvistamaan Sportia

LIIGA / Uutinen
Lucenius piti kotkapaitaa vaihtoehtona jo keväällä.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Vaasan Sport on solminut vuoden mittaisen sopimuksen alkukauden pelaammatta olleen Niclas Luceniuksen kanssa. Luceniuksen sopimus pitää sisällään lokakuun loppuun saakka kestävän koejaksopykälän.

Sport vahvistaa hyökkäystään Niclas Luceniuksella. 26-vuotias TUTO-kasvatti on ollut alkukauden pelaamatta, kun kontrahti TPS:n kanssa päättyi keväällä.

− Etsimme ensisijaisesti suomalaista ratkaisupelaajaa ja uskon, että olemme sellaisen löytäneet. Lucenius tuo meille osaamista ja ratkaisuvoimaa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä iloitsi uutta hankintaa.

− Haemme Luceniuksesta kärkiketjujen ratkaisijaa, joka saa vastuuta erikoistilanteissa ja ratkaisupaikoissa. Niissä meidän pitää olla jatkossa tehokkaampi ja uskon, että Lucenius voi siinä auttaa, Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen puolestaan kertoi.

"Haemme Luceniuksesta kärkiketjujen ratkaisijaa, joka saa vastuuta erikoistilanteissa ja ratkaisupaikoissa"

Parhaimmalla liigakaudellaan Tapparassa 46 tehopistettä iskeneen Luceniuksen edellinen kausi meni loukkaantumisen takia pisteiden valossa, ja muutoinkin, heikosti.

Tästä mies kuitenkin kertoo toipuneensa.

− Siinä meni noin kolme kuukautta leikkauksen jälkeen, että pääsin taas täysipainoisesti harjoittelemaa.

− Nyt olen saanut hyvin monipuolista harjoitusta alle ja olen parhaimmillaan 2-3 kertaa päivässä harjoittelemassa. Uskon olevani pelikunnossa, enkä loukkaantumisesta liikaa murehtinut, hän jatkaa.

Kun Luceniuksen sopimus päättyi Turun Palloseuraan viime keväänä, oli uuden seuran etsiminen edessä. Turkulaissyntyinen hyökkääjä kertoo, että Vaasa oli jo alussa yksi vaihtoehto.

− Mietin Sportia pitkään yhtenä vaihtoehtona, joten on hienoa tulla tänne. Kopista löytyy muutamia tuttuja ja täällä on hyvä fanit, tuore Sport-hyökkääjä kertoo.

Luceniuksen on tarkoitus tehdä debyyttinsä kotkapaidassa lauantaina, kun Sport kohtaa Bluesin kotijäällään. Lisäksi paluun kokoonpanoon saattaa tehdä Joel Kiviranta ja Mike Brennanin tilanne näyttää paremmalta. Aleksi Rekonen siirtyy pelaamaan yhden ottelun Hermeksessä ja Tommi Tikka pelaa viikonlopun Sportin A-nuorten mukana.

» Lähetä palautetta toimitukselle