Korpisalo jatkaa Ässissä

LIIGA / Uutinen
Ässien kapteenina kuluvallakin kaudella toiminut konkarihyökkääjä Jari Korpisalo on solminut porilaisseuran kanssa vuoden jatkosopimuksen. Myös Juha Kiilholma ja Matti Kuparinen jatkavat patapaidassa.

Jari Korpisalon, Juha Kiilholman ja Matti Kuparisen sopimusten lisäksi Ässät on päättänyt ensi kauden valmennuskuvioistaan. Jo kaksi kautta Mika Toivolan aisaparina toiminut Karri Kivi jatkaa edelleen liigajoukkueen toisena valmentajana. Uutena nimenä valmennusryhmään liittyy Pasi Kaukoranta. Sekä Kiven että Kaukorannan sopimukset ovat vuoden mittaisia.

38-vuotias Korpisalo ylsi niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin päättyneellä kaudella parempaan suoritukseen kuin muutamana aiempana vuonna. Muutaman vuoden ajan miestä kiusannut nilkka saatiin vihdoin kuntoon ja se näkyi myös otteissa. Ässäikoni taisteli edelleen isossa roolissa joukkueen ykkösketjussa. Kaiken kaikkiaan Korpisalo teki 53 ottelussa 16 maalia ja antoi 14 maalisyöttöä. Jäähypenkkiä mies kulutti 62 minuutin verran. Nyt Korpisalon ura jatkuu siis ainakin vielä vuodella.

Juha Kiilholma, 21, pelasi toisen kokonaisen kautensa Ässien liigajoukkueessa. Porilaiskasvatti väläytteli taitojaan pääasiassa joukkueen kolmosketjun keskushyökkääjänä. Tehoja Kiilholma iski 56 ottelussa 6+10. Lopullinen läpimurto jäi vielä tekemättä, mutta päävalmentaja Mika Toivola oli tyytyväinen Kiilholman kehitykseen ja halusi näin ollen pitää hänet joukkueessaan. Ässien ja Kiilholman solmima sopimus on kaksivuotinen.

19-vuotias Matti Kuparinen puolestaan murtautui edustusjoukkueeseen kesken kauden liigaringin ulkopuolelta. Hyvät näytöt A-nuorissa avasivat ovet liigajoukkueen nelossentteriksi, ja Kuparinen käytti tarjoutuneen tilaisuuden hyväkseen. Nöyrällä ja kovalla asenteella taistellut nuorukainen vakiinnutti ehkä päävalmentajankin yllätykseksi paikkansa miesten joukkueesta. Myös Kuparisen sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta.

» Lähetä palautetta toimitukselle