Kärpiltä kolme miestä pitkään sivussa

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärpät menetti tiistain TPS-ottelussa kolme tärkeää hyökkääjää, kun Jari Viuhkola, Mika Pyörälä ja Viktor Ujcik jättivät kaukalon kesken ottelun. Kärppien kotisivujen mukaan miesten toipumisajat vaihtelevat viidestä kuuteen viikkoon.

Jari Viuhkola loukkasi nilkkansa toisen erän lopussa. Tutkimuksissa vamma osoittautui luultua lievemmäksi, mutta nivelsiteen repeytymästä toipuminen kestää noin viisi viikkoa.

Pyörälä loukkasi polvensa heti ensimmäisessä vaihdossa. Mies yritti pelata vielä polvi teipattuna, mutta jalka ei kestänyt rasitusta. Magneettikuvauksissa vamma todettiin oletettua pahemmaksi ja polven nivelsiteen repeytymän parantuminen kestää arviolta kuusi viikkoa.

Tsekkilaituri Ujcik mursi ottelussa kyynärvartensa. Käsi on kipsattu, ja mies on sivussa kuusi viikkoa.
Kärpät pyrkii paikkaamaan miesten jättämät aukot omilla junioreillaan. Miehistöön liittyy ainakin Juho Keränen. Myös Michal Brosin pelaaminen on mahdollista.

- Rohkeasti meidän on mentävä eteenpäin ja tehtävä tiivistä yhteystyötä joukkueen kanssa. Koostumukset, alivoimaparit ja ylivoimakentät joudutaan pistämään uusiksi ja tämä tietää muutoksia myös harjoitteluun. Yksittäinen liigapeli vaatii kovaa taistelutahtoa ja sitä meidän on nyt lisättävä peliimme, Kari Jalonen toteaa Kärppien verkkosivuilla.

- Loukkaantumissuma antaa nuorille pelaajille mahdollisuuksia nousta aiempaa isompaan rooliin. Valmennustiimi on valmis rohkeisiin ratkaisuihin ja jakamaan vastuuta nuorille, jotka sitä työnteon kautta haluavat, Jalonen kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle