TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Jokipojat julkaisi tukun sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Mestis-paikkansa karsintojen kautta säilyttäneellä Jokipojilla on kasassa jo 12 pelaajasopimusta. Toistaiseksi ainoa uusi tulija on Jatkoajan jo viime viikolla uutisoima Toni Mustonen. Päättyneen kauden avainpelaajista useat ovat sen sijaan jo pistäneet nimensä sopimuspaperiin.

Jokipojilla oli voimassaoleva sopimus entuudestaan vain maalivahti Pekka Sorsan, puolustaja Tomi Pakarisen ja keskushyökkääjä Tapio Ahtosen kanssa.

Tiistaina julkistetut sopimukset täydensivät esimerkiksi loppukaudesta Jokipoikien ykkösketjuksi nousseen kolmikon, kun sekä Sami Puruskainen että Jani Keränen tekivät jatkosopimukset. Puruskainen oli päättyneellä kaudella Jokipoikien tehokkain pelaaja iskemällä runkosarjassa tehot 15+18 ja karsinnassa vielä 3+6 päälle.

Toni Mustonen teki vuorostaan kaudella 2004-05 pisteet 12+22 ja oli Haukkojen toiseksi tehokkain pelaaja. Jokipojissa hänelle on luonnollisestikin kaavailtu paikkaa ykkösketjusta.

Hyökkäyksessä jatkavat myös fyysisestä pelistään tunnetut Perttu Ahvenainen ja Juhana Repo sekä vielä A-juniori-ikäinen Janne Häikiö.

Puolustuksessa tärkeimmät uudet jatkajat ovat Esa Lehikoinen ja Atte Valli. Nuorten maajoukkuerinkiin noussut Lehikoinen pelasi viime kaudella lähes täydet ottelut. Ensi talvena vastuu kasvanee entisestään. Valli on vuorostaan jatkossa Jokipoikien sopimuspelaaja, aiemmin hän pelasi vuokralla Porin Ässistä.

haastattelu

Pelaajien ja joukkueenjohdon mietteitä
[lue lisää]

Kaikki sopimukset ovat yhden vuoden mittaisia. Ainoastaan valmentaja Kari Rauhasella on tiedossa jatko jo kevääseen 2007 saakka.

Jokipoikien tavoitteena on saada joukkue jotakuinkin valmiiksi toukokuun loppuun mennessä. Lopettaneiden Arttu Käyhkön ja Jani Lahtisen ohella toistaiseksi ainoa varma lähtijä viime kauden peruskokoonpanosta on Petri Pyhäjärvi. Jatkoajan saamien tietojen mukaan laitahyökkääjä olisi suuntaamassa Kajaanin Hokkiin.

Jokipoikien sopimuspelaajat

» Lähetä palautetta toimitukselle