TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Janne Ojanen jatkaa uraansa

LIIGA / Uutinen
Tampereen Tapparan kapteeni Janne Ojanen nähdään kaukaloissa myös ensi kaudella. Kausi 2008–2009 on Ojasen 19. SM-liigassa.

Janne Ojasen ura Tapparassa alkoi jo kaudella 1984–1985. Tuon jälkeen keskushyökkääjä on takonut komeat pistelukemat ja ensi kaudella hän tavoittelee SM-liigan kaikkien aikojen pistepörssin ykköspaikkaa. Arto Javanainen pitää titteliä hallussaan 792 pisteellä, mutta Ojanen on aivan ennätyksen kannoilla 779 pisteellä. Täten Ojasella on ennätykseen matkaa ainoastaan 14 pistettä.

Päättyneellä kaudella 40-vuotias Ojanen teki runkosarjan 56 ottelussa pisteet 17+35=52. Lisäksi mies palkittiin kauden päätteeksi liigan herrasmiespelaajana.

– On upeaa, että Janne päätti vielä jatkaa pelaamista. Hänen pelkkä läsnäolonsa tekee muistakin pelaajista parempia ja pelaajana hän on edelleen aivan terävintä liigakärkeä, kuten viime kausikin osoitti, Tappara toimitusjohtaja Mikko Leinonen hehkuttaa seuran verkkosivuilla.

Ojasen lisäksi Tappara kiinnitti joukkueeseensa kaksi nuorta puolustajaa. Miko Malkamäki ja Jesse Turkulainen kiekkoilevat kirvesrinnoissa kolmen seuraavan kauden ajan.

» Lähetä palautetta toimitukselle