ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Jakub Sindel siirtyy Ässiin

LIIGA / Uutinen
Kärpissä tuloksettoman try-out-jakson vetänyt tšekkihyökkääjä Jakub Sindel siirtyy Ässien vahvuuteen loppukauden mittaisella pelaajasopimuksella.

Patapaitaan loppukaudeksi siirtyvä tšekkilaituri Jakub Sindel, 26, on entuudestaan tuttu kaveri Ässien urheilutoimenjohtaja Mika Toivolalle yhteiseltä Pelicans-sesongilta 2010–2011. Toivolan mukaan Sindel tuo Ässiin lisää maalintekovoimaa ja ylivoimaosaamista.

– Sindel on oikealta ampuva maaliahne hyökkääjä. Hän pystyy pelaamaan tehokkaasti ja tuomaan ylivoimapelaamiseemme uutta ulottuvuutta. Lisäksi hänellä on loistava työmoraali ja hän pystyy omalla panoksellaan nostamaan koko joukkueen työmoraalia, Toivola kommentoi.

Kärppien paidassa try-outinsa aikana pelaamissaan 11 ottelussa Sindel ei osunut kertaakaan maalipuiden väliin, mutta kolme syöttöpistettä mies sentään tililleen kirjautti. Sindelin odotetaan korvaavan Pelicansiin siirtyneen Radek Smolenakin jättämä aukko ässähyökkäyksessä.

– Jouduimme laittamaan Smolenakin ulos, jonka vuoksi tarpeemme pelaajamarkkinoilla muuttui. Halusimme puhtaan voimahyökkääjän sijaan pelaajamarkkinoilta laitahyökkääjän, jolla on hyvä työmoraali sekä pistepotentiaalia ja uskomme Sindelin vastaavan odotuksiin, Toivola naulaa.


Jakub Sindel siirtyy patapaitaan.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle