Kanada julkaisi MM-joukkueensa – nuorisotähdet Connor Bedard ja Macklin Celebrini mukana

MAAJOUKKUE / Uutinen
17-vuotias Macklin Celebrini pääsee mittaamaan kykyjään aikuisten MM-kisoissa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Maailmanmestaruutta puolustava Kanada on julkaissut joukkueensa MM-kisoihin.

Kanadan joukkueessa huomio kiinnittyy viime vuoden NHL-varaustilaisuuden ykkösnimeen ja hienon tulokaskauden pelanneeseen Chicago Blackhawksin Connor Bedardiin sekä lähes varmana tämän kesän ykkösvarauksena pidettävään Macklin Celebriniin. Nuorista tähdistä mukana on myös viime kesän kolmosvaraus, Columbus Blue Jacketsin Adam Fantilli.

Hyökkääjien nimilistasta erottuvat myös tällä kaudella Seattle Krakenissa 80 ottelussa 62 tehopistettä tehnyt Jared McCann ja Carolina Hurricanesta kesken kauden Pittsburgh Penguinsiin siirtynyt Michael Bunting.

Puolustajista kovin nimi on Buffalo Sabresin Owen Power. Ykkösmaalivahtina turnaukseen lähtenee St. Louis Bluesin Jordan Binnington.

Päävalmentajana toimii menneellä kaudella Arizona Coyotesia valmentanut André Tourigny ja GM on entinen huippuhyökkääjä Rick Nash.

Kanadan joukkueeseen nimettiin tässä vaiheessa 12 hyökkääjää, seitsemän puolustajaa ja kolme maalivahtia. Joukkuetta on mahdollisuus täydentää vielä kolmella kenttäpelaajalla. Koko joukkueen näet alta.

» Lähetä palautetta toimitukselle