Ilves julkaisi tulevan kauden joukkueensa

LIIGA / Uutinen
Joonas Vihko (oik.) pukee seuraavat kaksi kautta päälleen Ilveksen peliasun.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Tampereen Ilves on julkaissut tulevan kauden joukkueensa. Yhteensä uusia sopimuksia on peräti 16 kappaletta.

Tampereen Ilves on julkaissut käynnissä olevalla faniristeilyllään 19 uutta pelaajasopimusta. Sopimukset koostuvat kuudesta uudesta pelaajasta, kymmenestä jatkosopimuksesta sekä kolmesta koeajalle liittyvästä pelaajasta.

Ilveksen uudet sopimuspelaajat ovat Vaasan Sportista siirtyvä maalivahti Hannu Toivonen, puolustajat Marcus Fagerudd (Luulaja, SHL), Jyri Niemi (HPK), Veli-Matti Vittasmäki (KalPa) sekä hyökkääjät Joonas Vihko (HPK) ja Markku Flinck (SaiPa). Vittasmäen sopimus on 1+1-vuotinen, muut sopimukset ovat suoraan kaksivuotisia.

Avainpelaajia jatkosopimuksiin

Lisäksi Ilves on kiinnittänyt jatkosopimuksiin puolustajat Blake Kesselin ja Saku Salmelan sekä hyökkääjät Antti TyrväisenMatias SoinnunEero Savilahden ja Tommi Välimaan.
 
Tyrväisen ja Soinnun sopimukset ovat kaksivuotisia, muut yhden vuoden mittaisia.

Nuorten ennätysmiehelle liigasopimus

Nuorten SM-liiga piste-ennätyksen päättyneellä kaudella takonut Eemeli Suomi on solminut kaksivuotisen liigasopimuksen Ilveksen kanssa. Myös hyökkääjä Ville Meskanen ja puolustaja Ville Järvinen ovat sitoutuneet tupsukorviin seuraaviksi kahdeksi vuodeksi.

Hyökkääjä Juuso Rämön tuore liigasopimus on yksivuotinen.

Kolme pelaajaa koeajalle

Koeaikasopimuksilla Ilvekseen liittyvät kesäharjoitteluajaksi Ilves-taustaiset puolustaja Olli Vainio ja maalivahti Lassi Yrjölä. Lisäksi Lempäälän Kisassa päättyneellä kaudella yli piste per peli -tahdilla tehoillut hyökkääjä Markus Jokinen on solminut koeaikasopimuksen.

Urheilujohtaja Juha Pajuoja kertoo joukkueen olevan nyt lähes valmis, eikä seura enää etsi aktiivisesti pelaajavahvistuksia.

− Joukkue on lähes valmis ja olemme tyytyväisiä tämän hetkiseen tilanteeseen. Olemme valmiita aloittamaan kauden tällä joukkueella, mutta seuraamme yhä pelaajamarkkinoita ja tarkastelemme rauhassa saatavilla olevia pelaajia.

» Lähetä palautetta toimitukselle