Eemeli Suomi ei jatka Ilveksen kapteenina, Niklas Frimanille C-kirjain rintaan

LIIGA / Uutinen
Suomi jättäytyy pois kapteenin tehtävästä.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
Suomi luopuu kapteeniudesta omasta halustaan. Hän jatkaa kuitenkin kapteeniston jäsenenä.

Maajoukkuepuolustaja Niklas Friman toimii Ilveksen liigajoukkueen kapteenina alkavalla kaudella. Friman saa C-kirjaimen rintaansa Eemeli Suomelta, joka on hoitanut kapteenin tehtävää tamperelaisjoukkueessa viime vuodet.

Suomi luopuu kapteeniudesta omasta tahdostaan.

− Ilveksen kapteenina oleminen on ollut kunnia-asia. Nyt kuitenkin koen pystyväni paremmin keskittymään pelaamiseen, kun kapteenin vastuu siirtyy Nikelle. Kyseessä on oma päätökseni, jossa valmennuksemme on ollut minun tukenani. Meillä on hieno kapteenisto kasassa tulevalle kaudelle, ja on hienoa olla osa sitä edelleen, sanoo Suomi tiedotteessa.

Ilvekseen uutena pelaajana täksi kaudeksi tullut Friman on innoissaan kapteeniudestaan ja pitää sitä kunnia-asiana.

− Pukukopissamme näkee hyvin seurahistoriaamme entisten kapteenien kuvien muodossa, ja arvostan näitä pelaajia todella korkealle. Me pidämme kapteenistossa arjen vaatimustason korkealla ja samalla pyrimme olemaan helposti lähestyttäviä sekä luotettavia tyyppejä. Meillä on hieno kapteenisto kasassa, ja uskon, että kaikkien meidän vahvuutemme tukevat toisiaan, kommentoi Friman.

Frimanin ja Suomen lisäksi Ilveksen kapteenistoon kuuluvat alkavalla kaudella hyökkääjä Joona Ikonen sekä puolustaja Les Lancaster.

» Lähetä palautetta toimitukselle