Kärppäkonkarin ura jatkuu − Atte Ohtamaa luutii oululaispuolustuksessa ensi kaudellakin

LIIGA / Uutinen
Ohtamaalla jatkaa Kärppien takalinjoilla ensi kaudellakin.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Puolustaja Atte Ohtamaa jatkaa pelejään Kärpissä myös ensi kaudella.

Atte Ohtamaa on solminut Kärppien kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. 36-vuotiaalle puolustajalle tuleva kausi on neljäs peräkkäinen oululaismiehistössä ja kaikkiaan uran 11. Kärppien liigamiehistössä.

− Hieno kunnia saada jatkaa uraa Kärpissä. Olen innoissani, että saatiin sopimus tehtyä! Haluan voittaa ja menestyä täällä Oulussa – se on se, mikä motivoi urheilijana eteenpäin. Näen, että siihen on Kärpissä hyvät mahdollisuudet. On sellainen fiilis, että ollaan menossa oikeaan suuntaan, ja iso halu on olla mukana siinä hommassa, Ohtamaa kommentoi.

Viime kaudella Ohtamaa sivusi liigauransa piste-ennätystä tehoilla 8+19. Tehotilastossa konkaripuolustaja oli jaetulla kolmostilalla lukemalla +25. Pronssijuhliin päättyneissä pudotuspeleissä Ohtamaa merkkautti 12 ottelussa neljä syöttöpistettä. 

− Atte osoitti viime kaudella kuuluvansa edelleen Liigan eliittiin tekemällä erinomaisen puolustamisen ohessa huippupisteet. Jämäkkä isäntä pystyy kokemuksellaan näyttämään esimerkkiä nuoremmille päivästä ja vuodesta toiseen. Mahtavaa, että Atte pääsee tuomaan osaamisensa koppiimme myös tulevalla kaudella, toteaa Kärppien urheilujohtaja Mikko Myllykoski.

» Lähetä palautetta toimitukselle