HeKi irtisanoi Cooperin sopimuksen

MESTIS / Uutinen
Heinolan Kiekko purki Kevin Cooperin sopimuksen, pelaajan ja seuran hyvässä yhteisymmärryksessä. Cooper ei vastannut seuran odotuksia. Hyvän alun jälkeen kanadalaisen tehot ovat olleet täysin kateissa.

Cooper ehti pelata HeKissä 14 ottelua tehoin 6+3. Heinolaan Cooper tuli Vaasan Sportin kautta. Debyyttiottelussaan heinolalaisjoukkueessa kanukki teki kaksi maalia vierasottelussa TuToa vastaan. Vahvan alun jälkeen ei tehoja ole löytynyt kaivatulla tavalla.

HeKin urheilutoimenjohtaja Janne Sinkkonen jatkaa vahvistusten metsästystä. Pelaajatilannetta kartoitetaan jo ensi kauttakin ajatellen.

- Kiitos niistä muutamasta tärkeästä maalista, jotka hän meille teki. Cooper on loistava ja mukava kaveri, mutta ulkomaalaispelaajan täytyy olla selkeä vahvistus joukkueelle. Hyvän alun jälkeen hän on vajonnut 3-4 kentän kaveriksi.

- Cooper odottelee tarjousta Pohjois-Amerikasta. On vielä meidän harjoituksissa mukana, mutta ei enää pue otteluihin.

- Ulkomaalaisvahvistusta on etsitty koko ajan. Kiikarissa on joko yksi ulkolaishyökkääjä tai kaksi suomalaishyökkääjää. Samalla aletaan kartoittaa pelaajatilannetta ensi kaudeksi. Meidän on joka tapauksessa kyettävä voittamaan ja pelaamaan paremmin tämän hetkisellä joukkueella.

» Lähetä palautetta toimitukselle