Venäläislehti: Lähes koko SKA Pietarin joukkueella epäillään olevan korona − pelaa kuitenkin Jokerien seuraavaa vastustajaa Sibir Novosibirskiä vastaan

KHL / Uutinen
Pietarilaisryhmä pelaa Sibir Novosibirsk -ottelun junioripainotteisella kokoonpanolla koronavirustartuntojen vuoksi.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Lähes koko pelaajisto ja valmennusryhmä kokonaisuudessaan ovat SKA:n seuraavasta ottelusta sivussa karanteenin vuoksi. Valmennusvastuun ottaa seuran varapresidentti Roman Rotenberg.

Pietarilaisjoukkueessa epäillään olevan Sibir-kohtaamisen alla runsaasti koronavirustartuntoja, joista ovat tiedottaneet ainoastaan venäläislehdet Sport-Express ja Sport24. KHL ja SKA eivät ole vahvistaneet tietoja. 

Tartuntaepäilyn vuoksi SKA:n vastuuvalmentajana Sibir-ottelussa toimii varapresidentti Roman Rotenberg. Joukkue lähtee myös kamppailuun junioripainotteisella kokoonpanolla, mikä viittaisi venäläisten lehtitietojen olevan oikeassa.

Sibir Novosibirsk puolestaan matkustaa SKA-ottelun jälkeen Helsinkiin kohdatakseen Jokerit perjantaina.

Viime päivinä myös Dinamo Riian sekä Lokomotiv Jaroslavlin joukkueissa on todettu tartuntoja. Riikalaisjoukkueen määrää ei ole tiedossa, mutta seura on pyytänyt siirtämään useita otteluita kahden viikon karanteenin vuoksi.

Lokomotivissa 30 seuran jäsentä on saanut tartunnan ja KHL tuomitsi heille teknisen tappion, koska joukkue ei saapunut Kunlun Red Star -vierasotteluun. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Timanttikuva
Täällä Leijonia ulkoilutetaan
5.6.2021 14:51
Leijonat ja muut joukkueet ovat puhuneet läpi MM-turnauksen siitä, kuinka he pääsevät hotellioloissa ulkoilemaan vain pienelle, aidatulle alueelle. Aidattu alue todella on pieni.
Haastattelu
Kalervo Kummola harmittelee yleisöttömien MM-kisojen miljoonatappiota − "Latvian pääministeri on ollut vähän meidän Kiuru tässä"
5.6.2021 9:00
Kummolan mukaan kaikki ovat olleet sitä mieltä, että MM-kisojen pitäminen vain Riiassa oli hyvä ratkaisu.
Uutinen
MM-areenat avautuvat yleisölle tiukoin ehdoin − suomalaisetkin saattavat päästä nauttimaan kisahuumasta paikan päälle
29.5.2021 11:27
IIHF:n ja MM-kisojen johto kertoi areenoiden katsojamääristä, edellytyksistä lippujen ostoa varten sekä käytännöistä kisaotteluiden aikana. Suomestakin saattaa päästä vielä ilman karanteenia Riikaan turnauksen huipennukseen.

Lue myös