Venäläislehti: Lähes koko SKA Pietarin joukkueella epäillään olevan korona − pelaa kuitenkin Jokerien seuraavaa vastustajaa Sibir Novosibirskiä vastaan

KHL / Uutinen
Pietarilaisryhmä pelaa Sibir Novosibirsk -ottelun junioripainotteisella kokoonpanolla koronavirustartuntojen vuoksi.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Lähes koko pelaajisto ja valmennusryhmä kokonaisuudessaan ovat SKA:n seuraavasta ottelusta sivussa karanteenin vuoksi. Valmennusvastuun ottaa seuran varapresidentti Roman Rotenberg.

Pietarilaisjoukkueessa epäillään olevan Sibir-kohtaamisen alla runsaasti koronavirustartuntoja, joista ovat tiedottaneet ainoastaan venäläislehdet Sport-Express ja Sport24. KHL ja SKA eivät ole vahvistaneet tietoja. 

Tartuntaepäilyn vuoksi SKA:n vastuuvalmentajana Sibir-ottelussa toimii varapresidentti Roman Rotenberg. Joukkue lähtee myös kamppailuun junioripainotteisella kokoonpanolla, mikä viittaisi venäläisten lehtitietojen olevan oikeassa.

Sibir Novosibirsk puolestaan matkustaa SKA-ottelun jälkeen Helsinkiin kohdatakseen Jokerit perjantaina.

Viime päivinä myös Dinamo Riian sekä Lokomotiv Jaroslavlin joukkueissa on todettu tartuntoja. Riikalaisjoukkueen määrää ei ole tiedossa, mutta seura on pyytänyt siirtämään useita otteluita kahden viikon karanteenin vuoksi.

Lokomotivissa 30 seuran jäsentä on saanut tartunnan ja KHL tuomitsi heille teknisen tappion, koska joukkue ei saapunut Kunlun Red Star -vierasotteluun. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Mestis pysyy toistaiseksi keskeytettynä – "Totesimme yhdessä, että tuntuisi pahalta päättää kauden päättämisestä, jos on pienikin mahdollisuus jatkaa pelaamista"
25.1.2021 19:23
Mestiksen hallitus ei päättänyt kauden kohtalosta lopullista tuomiota. Yleisörajoitusten odotetaan jatkuvan pitkään.
Uutinen
Capitalsin venäläispelaajat poissa neljästä seuraavasta ottelusta koronarajoitusrikkomuksen vuoksi
21.1.2021 20:31
Venäläisnelikon poissaolo johtuu koronavirustilanteesta johtuvien NHL:n sääntöjen rikkomisesta.
Uutinen
RoKi menettää maalitykkinsä Joonas Alanteen Ruotsin alasarjaan
21.1.2021 19:45
RoKi menettää tehohyökkääjänsä Ruotsin HockeyEttaniin.

Lue myös