Venäläislehti: Lähes koko SKA Pietarin joukkueella epäillään olevan korona − pelaa kuitenkin Jokerien seuraavaa vastustajaa Sibir Novosibirskiä vastaan

KHL / Uutinen
Pietarilaisryhmä pelaa Sibir Novosibirsk -ottelun junioripainotteisella kokoonpanolla koronavirustartuntojen vuoksi.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Lähes koko pelaajisto ja valmennusryhmä kokonaisuudessaan ovat SKA:n seuraavasta ottelusta sivussa karanteenin vuoksi. Valmennusvastuun ottaa seuran varapresidentti Roman Rotenberg.

Pietarilaisjoukkueessa epäillään olevan Sibir-kohtaamisen alla runsaasti koronavirustartuntoja, joista ovat tiedottaneet ainoastaan venäläislehdet Sport-Express ja Sport24. KHL ja SKA eivät ole vahvistaneet tietoja. 

Tartuntaepäilyn vuoksi SKA:n vastuuvalmentajana Sibir-ottelussa toimii varapresidentti Roman Rotenberg. Joukkue lähtee myös kamppailuun junioripainotteisella kokoonpanolla, mikä viittaisi venäläisten lehtitietojen olevan oikeassa.

Sibir Novosibirsk puolestaan matkustaa SKA-ottelun jälkeen Helsinkiin kohdatakseen Jokerit perjantaina.

Viime päivinä myös Dinamo Riian sekä Lokomotiv Jaroslavlin joukkueissa on todettu tartuntoja. Riikalaisjoukkueen määrää ei ole tiedossa, mutta seura on pyytänyt siirtämään useita otteluita kahden viikon karanteenin vuoksi.

Lokomotivissa 30 seuran jäsentä on saanut tartunnan ja KHL tuomitsi heille teknisen tappion, koska joukkue ei saapunut Kunlun Red Star -vierasotteluun. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös