Venäläislehti: Lähes koko SKA Pietarin joukkueella epäillään olevan korona − pelaa kuitenkin Jokerien seuraavaa vastustajaa Sibir Novosibirskiä vastaan

KHL / Uutinen
Pietarilaisryhmä pelaa Sibir Novosibirsk -ottelun junioripainotteisella kokoonpanolla koronavirustartuntojen vuoksi.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Lähes koko pelaajisto ja valmennusryhmä kokonaisuudessaan ovat SKA:n seuraavasta ottelusta sivussa karanteenin vuoksi. Valmennusvastuun ottaa seuran varapresidentti Roman Rotenberg.

Pietarilaisjoukkueessa epäillään olevan Sibir-kohtaamisen alla runsaasti koronavirustartuntoja, joista ovat tiedottaneet ainoastaan venäläislehdet Sport-Express ja Sport24. KHL ja SKA eivät ole vahvistaneet tietoja. 

Tartuntaepäilyn vuoksi SKA:n vastuuvalmentajana Sibir-ottelussa toimii varapresidentti Roman Rotenberg. Joukkue lähtee myös kamppailuun junioripainotteisella kokoonpanolla, mikä viittaisi venäläisten lehtitietojen olevan oikeassa.

Sibir Novosibirsk puolestaan matkustaa SKA-ottelun jälkeen Helsinkiin kohdatakseen Jokerit perjantaina.

Viime päivinä myös Dinamo Riian sekä Lokomotiv Jaroslavlin joukkueissa on todettu tartuntoja. Riikalaisjoukkueen määrää ei ole tiedossa, mutta seura on pyytänyt siirtämään useita otteluita kahden viikon karanteenin vuoksi.

Lokomotivissa 30 seuran jäsentä on saanut tartunnan ja KHL tuomitsi heille teknisen tappion, koska joukkue ei saapunut Kunlun Red Star -vierasotteluun. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
NHL:n palkkakattoon roima korotus kaudelle 2024–25
9.6.2024 14:33
NHL:n palkkakatto nousee huomattavasti tulevalle kaudelle.
Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.

Lue myös