Venäläislehti: Lähes koko SKA Pietarin joukkueella epäillään olevan korona − pelaa kuitenkin Jokerien seuraavaa vastustajaa Sibir Novosibirskiä vastaan

KHL / Uutinen
Pietarilaisryhmä pelaa Sibir Novosibirsk -ottelun junioripainotteisella kokoonpanolla koronavirustartuntojen vuoksi.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Lähes koko pelaajisto ja valmennusryhmä kokonaisuudessaan ovat SKA:n seuraavasta ottelusta sivussa karanteenin vuoksi. Valmennusvastuun ottaa seuran varapresidentti Roman Rotenberg.

Pietarilaisjoukkueessa epäillään olevan Sibir-kohtaamisen alla runsaasti koronavirustartuntoja, joista ovat tiedottaneet ainoastaan venäläislehdet Sport-Express ja Sport24. KHL ja SKA eivät ole vahvistaneet tietoja. 

Tartuntaepäilyn vuoksi SKA:n vastuuvalmentajana Sibir-ottelussa toimii varapresidentti Roman Rotenberg. Joukkue lähtee myös kamppailuun junioripainotteisella kokoonpanolla, mikä viittaisi venäläisten lehtitietojen olevan oikeassa.

Sibir Novosibirsk puolestaan matkustaa SKA-ottelun jälkeen Helsinkiin kohdatakseen Jokerit perjantaina.

Viime päivinä myös Dinamo Riian sekä Lokomotiv Jaroslavlin joukkueissa on todettu tartuntoja. Riikalaisjoukkueen määrää ei ole tiedossa, mutta seura on pyytänyt siirtämään useita otteluita kahden viikon karanteenin vuoksi.

Lokomotivissa 30 seuran jäsentä on saanut tartunnan ja KHL tuomitsi heille teknisen tappion, koska joukkue ei saapunut Kunlun Red Star -vierasotteluun. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Petteri Lindbohmilla todettu korona, EHC Biel-Biennen joukkue karanteeniin
27.10.2020 20:24
Petteri Lindbohm on joukkueensa toinen koronaan sairastunut pelaaja.
Uutinen
Uutinen
Liigan Tallinnan-matka peruttiin − korona siirsi neljän joukkueen ottelut takaisin Suomeen
23.10.2020 0:04
Liigan Tallinnan-kursio peruttiin koronapandemian takia. Tallinnassa pelattavaksi tarkoitetut kaksi ottelua on siirretty pelattavaksi tutuissa Liiga-kaukaloissa 30.1.2021.

Lue myös