Pelicansille iso menetys − Olkinuora suuntaa Sveitsin kentille

LIIGA / Uutinen
Olkinuoran pelit jatkuvat Sveitsin kaukaloissa.
Pelicansin maalia alkukauden vartioinut Jussi Olkinuora jättää lahtelaisseuran ja siirtyy Sveitsiin.

Jussi Olkinuora teki kesällä Pelicansin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen, johon sisältyi ulkomaan optio. Nyt 33-vuotias torjuja käytti sopimuksessaan olleen option ja siirtyy pelaamaan Sveitsiin.

− Haluan ensinnäkin kiittää joukkuetta ja organisaatiota yhteisestä ajastamme. Lyhyessä ajassa koimme sekä ala- ja ylämäkiä. Sopimuksessani oli ulkomaanpykälä minkä käytin, koska Sveitsissä pelaaminen on ollut tavoitteena pitkään. Toivotan suuresti onnea loppukauteen, koppi on täynnä hienoja ihmisiä. Toivottavasti on pitkä ja turkoosi kevät, Olkinuora kommentoi.

Kaksi maailmanmestaruuttakin urallaan voittanut Olkinuora torjui syksyn aikana Pelicansin maalilla 20 ottelussa. Niissä hänen torjuntaprosentikseen muodostui 90,3 %.

− Suuri kiitos Jussille kaikesta, mitä hän on joukkueemme ja organisaatiomme eteen tehnyt. Iso kiitos tietysti myös voitetuista peleistä. Hienoa, että olemme voineet mahdollistaa Jussille paikan kehittyä ja löytää oman tasonsa, jonka johdosta sopimus Sveitsiin syntyi nopealla aikataululla, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kiitteli.

» Lähetä palautetta toimitukselle