Mika-Matti Hyvärinen joutuu lopettamaan pelaajauransa

MESTIS / Uutinen
Hyvärinen edusti TUTOa kolme kautta.
Kuva © Timo Savela
IPK:n kanssa vuoden mittaisen sopimuksen kesällä kirjoittanut Mika-Matti Hyvärinen joutuu päättämään pelaajauransa loukkaantumisten takia. Miehen pelaajaura päättyy, mutta työt jääkiekon parissa jatkuvat.

IPK-hyökkääjä Mika-Matti Hyvärinen, 27, joutuu lopettamaan jääkiekkouransa loukkaantumisten vuoksi. Hyvärinen kerkesi pelata karhunutussa 13 peliä, ennen kuin peli vihellettiin lopullisesti poikki lääkärien toimesta.

- Tilanne on mennyt siihen pisteeseen, että lääkärit vihelsi pelin poikki. Minun pelit ovat valitettavasti pelattu. Olen tietysti pahoillani, että en pystynyt enempää auttamaan tuota joukkuetta, kun sen mitä pelasin. Tässä kohtaa terveys menee kuitenkin pelaamisen edelle, avaa Hyvärinen IPK:n Youtube-kanavalla

212 Mestis-pelin konkari kerrytti pelejä Mestiksessä kolmessa eri joukkueessa. SaPKossa, TUTOssa, sekä viimeisimpänä IPK:ssa. Kasvattajaseura KalPassa mies pelasi vain junioreissa.

Hyvärisen jääkiekkoura tuli päätökseen, mutta tekeminen jääkiekon parissa jatkuu vielä IPK:n toimistolla oppisopimuksella.

- Hienoa, että saan jatkaa työskentelyä jääkiekon parissa, vaikka pelit onkin pelattu, kertoo Hyvärinen IPK:n verkkosivuilla. 

Jussi Viitasen, 26, ja Mika-Matti Hyvärisen poistuminen joukkueen vahvuudesta virallisesti pakottaa IPK:n pelaajamarkkinoille. IPK:lla on vain kymmenen nykyistä sopimushyökkääjää kerryttänyt pelejä tällä kaudella joukkueessa, kun Hyväristä ei lasketa mukaan.

- Todella ikävä juttu, mutta tämä riski oli olemassa, kun Penan kanssa sopimus tehtiin. Penan tilanteen ja Viitasen lähdön myötä etsimme tällä hetkellä yhtä tai kahta hyökkääjää joukkueeseen, kertoi IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola

» Lähetä palautetta toimitukselle