Koronamoukari iski Mikael Granlundiin – 16 Flamesin pelaajaa koronalistalla

NHL / Uutinen
Mikael Granlund joutunee olemaan tovin sivussa.
Kuva © Getty Images
Mikael Granlund ja Patrice Bergeron joutuivat koronalistalle keskiviikkona. Myös Flamesin tilanne synkentyi entisestään.

Erinomaista kautta pelannut Nashville Predatorsin Mikael Granlund on asetettu NHL:n koronaprotokollalistalle yhdessä joukkuetovereidensa Philip TomasinonMatt LuffinBen Harpurin ja Michael McCarronin kanssa.

Lisäksi joukkueen päävalmentaja John Hynes on asetettu listalle yhdessä apuvalmentajien Dan Lambertin ja Todd Richardsin sekä maalivahtivalmentaja Ben Vanderklokin kanssa.

NHL:n koronatilanne on ollut viime päivinä synkkä ja muita koronaprotokollaan asetettuja löytyy monesta seurasta. Muun muassa Boston Bruinsin kapteeni Patrice Bergeron asetettiin keskiviikkona protokollalistalle.

Synkin tilanne on kuitenkin ehdottomasti Calgaryssä, jossa ilmoitettiin jälleen useasta koronalistalle siirretystä henkilöstä. Keskiviikkona yhteensä seitsemän pelaajaa asetettiin protokollaan yhdessä muun muassa päävalmentaja Darryl Sutterin kanssa.

Vain kahdeksaa Flamesin pelaajaa ei ole vielä asetettu koronalistalle – yhteensä 16 pelaajaa on nyt asetettu koronaprotokollaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle