Matt Duchene vapautui vapaille markkinoille − neljä seuraa asetti pelaajansa siirtolistalle

NHL / Uutinen
Matt Duchene ei tule jatkossa pukemaan Nashville Predatorsin pelipaitaa ylleen.
Kuva © Getty Images
Neljä joukkuetta on päättänyt asettaa pelaajansa siirtolistalle sopimuksen purkamisen vuoksi. Nimekkäimpänä listalla on Nashville Predatorsin hyökkääjä Matt Duchene.

NHL:ssä yhteensä neljä seuraa ovat asettaneet pelaajansa siirtolistalle, koska aikovat ostaa kyseisten pelaajien sopimukset ulos. Listalta läpi selvittyään pelaajat ovat vapaat etsimään uuden seuran.

Nimekkäin siirtolistalle joutunut pelaaja on Nashville Predatorsin hyökkääjä Matt Duchene, jonka kahdeksan miljoonan dollarin palkka oli liian suuri kaupattavaksi muualle. Toisena isona nimenä listalta löytyi myös Winnipeg Jetsin entinen kapteeni Blake Wheeler. Molemmat seurat ovat selkeästi uudistamassa joukkueitaan tulevaan kauteen.

Lisäksi sopimuksia ostettiin ulos Detroit Red Wingsin ja Boston Bruinsin puolelta. Red Wings asetti hyökkääjä Kailer Yamamoton ja Bruins puolustaja Mike Reillyn siirtolistalle. Yamamoto oli juuri saapunut vaihdossa Edmonton Oilersista Michiganiin.

Aiemmin torstaina Chicago Blackhawks pisti listalle vasta New York Islandersista hankitun hyökkääjän Josh Baileyn, joka läpäisi siirtolistan. Bailey on nyt vapaa siirtymään haluamaansa joukkueeseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle