Aidan Dudas ja Paul DeNaples TPS-paitaan

LIIGA / Uutinen
Aidan Dudas on toinen TPS:ään tulijoista.
Kuva © Chris Tanouye
Kanadalainen Dudas ja yhdysvaltalainen DeNaples ovat solmineet vuoden mittaiset sopimukset.

TPS tiedotti maanantaina tehneensä vuoden mittaiset sopimukset kahden pohjoisamerikkalaispelaajan kanssa. 23-vuotias hyökkääjä Aidan Dudas ja 24-vuotias puolustaja Paul DeNaples pelaavat ensi kaudella turkulaisten riveissä.

Dudas pelasi viime kaudella AHL:ssä Ontario Reignin riveissä. 72 runkosarjaottelussa hän teki 30 tehopistettä. Hän on pelannut NHL:n farmiliigassa nyt neljällä kaudella. SItä ennen hän pelasi junioriliiga OHL:ää Owen Sound Attackissa. Vuoden 2020 nuorten maailmanmestari on Los Angeles Kingsin varaus kesältä 2018.

− Aidan on sähäkkä ja hyvän laukauksen omaava laituri. Viimeiset kolme vuotta AHL:ssä ja kausi kaudelta hän on parantanut tehojaan. Kyseessä vasta 23-vuotias pelaaja joka tulee tepsiin hakemaan seuraavaa tasoa, toteaa TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.

DeNaples puolestaan kiekkoili viime kauden NCAA-yliopistosarjaa. Hän edusti Penn Staten yliopiston joukkuetta ja teki 39 ottelussa kymmenen tehopistettä. Kausi oli DeNaplesille viides yliopistolätkän parissa. Kaksi viimeisintä sesonkia hän oli joukkueen kapteeni.

− Paul on monipuolinen rightin pakki, joka pelasi NCAA-sarjan läpi ja tavoittelee nyt ammattilaisuutta. Hän tuo leveyttä ja kilpailua meidän pakistoomme, toteaa Kallio.

DeNaplesin sopimukseen sisältyy kahden kuukauden koeaika.

Samassa tiedotteessa TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama kertoo, että joukkue on "siinä määrin valmis kuin sen kuuluu ollakin".

» Lähetä palautetta toimitukselle