Keskiympyrä: Tyynenmeren divisioona – Canucks ja Flames etsivät säätöjään, Oilers ajaa paalupaikasta

NHL / Podcast
Edmonton Oilers on Connor McDavidin johdolla vaikea pysäytettävä runkosarjassa.
Kuva © Ronald Martinez
Keskiympyrä-podcastin viimeinen NHL-kausiennakko syventyy Tyynenmeren divisioonaan. Kaikki joukkueet käsitellään yksitellen suurimpine puheenaiheineen ja pelaajasiirtoineen. Lopuksi divisioonan joukkueet laitetaan paremmuusjärjestykseen veikkaamalla kunkin runkosarjasijoitusta.

Keskiympyrä-podcastin kauden viidennessä jaksossa on vuorossa viimeinen kausiennakko, kun Eemeli Aho ja Antti Nikulin perkaavat Tyynenmeren divisioonan läpikotaisin. Kaksikko analysoi divisioonan jokaisen joukkueen arvioiden niiden lähtökohtia alkavaan kauteen unohtamatta kesän merkittävimpiä siirtoja ja puheenaiheita.

Kolmen kerroksen divisioonassa kerrosten välisiä muutoksia juontajista ei ole tapahtunut, vaan voimasuhteet ovat säilyneet ennallaan. Divisioonan kärkipaikasta tulee jälleen tiukka taisto ja häntäpäässä peränpitäjät tuskin yllättävät ketään.

Tämänkertaisessa jaksossa keskustelua kirvoittavat Los Angeles Kingsin puolustus ja Ducks-lupaus Leo Carlssonin vakuuttavuus haastatteluissa. Näiden ohella aprikoidaan Jacob Markströmin riittävyyttä Flamesin ykkösvahtina, Canucksin lähivuosien strategiaa sekä Kaapo Kähkösen tulevaisuutta NHL:ssä.

Keskiympyrän viidennen jakson sisältö:

00:14 Alkupuheet

06:25 Vancouver Canucks

18:45 Edmonton Oilers

34:11 Calgary Flames

42:57 Seattle Kraken

51:58 Anaheim Ducks

59:45 Vegas Golden Knights

1:08:24 San Jose Sharks

1:14:40 Los Angeles Kings

1:23:00 Divisioonan sijoitusveikkaukset

Keskiympyrä-podcastin seuraava jakso ilmestyy perjantaina 13.10.2023, jolloin tartutaan kauden avausotteluihin ja veikataan runkosarjapalkintojen voittajia.

Muista liittyä Keskiympyrä-podcastin Hockey GM-kimppaan! Kimpan nimi on Keskiympyrä ja salasana Keskiumpura.

Podcast-jakso on nauhoitettu tiistaina 3.10.2023.

Jakso on kuunneltavissa Spotifyssa sekä SoundCloudissa.

Keskiympyrä on Jatkoajan NHL-podcast. Sarjan neljännellä tuotantokaudella pääjuontajina toimivat Eemeli Aho ja Antti Nikulin. Lisäksi kauden mittaan kuullaan tasaiseen tahtiin aiempien kausien vakioäänet Janne Kuikka, Aki-Petteri Pulkkinen ja Heikki Mannonen.

Kuulijapalautteita ja aiheideoita voi kirjoittaa Jatkoajan keskustelupalstalle Keskiympyrä-podcastia käsittelevään ketjuun, välittää Spotifyssa tai lähettää Instagramin kautta @ahon_eikka. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä kaikista jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle