Keskiympyrä: Metropolien divisioonan kausiennakko – Blue Jacketsin sekasorto ja Hurricanesin paineet

NHL / Podcast
Columbus Blue Jacketsin johdossa olevat Jarmo Kekäläinen ja John Davidson ovat joutuneet median pihteihin epäonnistuneesta päävalmentajapalkkauksestaan.
Kuva © Bruce Bennett
Keskiympyrä-podcast aloittaa perinteiset NHL-kausiennakot Metropolien divisioonasta. Kunkin joukkueen lähtötilanne kauteen, kuumimmat puheenaiheet sekä kesän merkittävimmät pelaajasiirrot käsitellään perin pohjin. Lopuksi veikataan divisioonan sisäistä järjestystä runkosarjassa.

Keskiympyrä-podcastin kauden toisessa jaksossa ennakoidaan lähestyvää NHL:n runkosarjaa. Ensimmäisessä kausiennakossa Eemeli Aho, Aki-Petteri Pulkkinen ja Antti Nikulin ruotivat Metropolien divisioonaa ja sen voimasuhteita alkavalla kaudella.

Jokainen joukkue käydään läpi yksitellen, ja jakson lopussa juontajat antavat oman näkemyksensä divisioonan lopullisista sijoituksista runkosarjan päättyessä. Kärkikolmikosta tuntuu vallitsevan yksimielisyys, kuten myös pahnanpohjimmaisesta.

Keskustelua herättävät muun muassa Pittsburgh Penguinsin pelitaktiikka, Jarmo Kekäläisen emämunaus sekä Peter Lavioletten valmentajapesti New York Rangersiin. Lisäksi kuullaan aikooko Carolina Hurricanes ratkaista hyökkäysongelmansa puolustajilla, onko Washington Capitals pelaamassa vain maaliennätystä kapteenilleen ja voiko New Jersey Devils voittaa Stanley Cupin jo tulevalla kaudella.

Keskiympyrän toisen jakson sisältö:

0:12 Alkupuheet
5:50 New York Islanders
21:06 New York Rangers
35:00 New Jersey Devils
47:05 Philadelphia Flyers
53:27 Columbus Blue Jackets
1:08:09 Pittsburgh Penguins
1:19:37 Washington Capitals
1:25:51 Carolina Hurricanes
1:36:43 Divisioonan sijoitusveikkaukset

Seuraava jakso on kuunneltavissa perjantaina 29.9.2023, jolloin käsittelyssä on Atlantin divisioona.

Podcast-jakso on nauhoitettu maanantaina 25.9.2023

Jakso on kuunneltavissa Spotifyssa sekä SoundCloudissa.

Keskiympyrä on Jatkoajan NHL-podcast. Sarjan neljännellä tuotantokaudella pääjuontajina toimivat Eemeli Aho ja Antti Nikulin. Lisäksi kauden mittaan kuullaan tasaiseen tahtiin aiempien kausien vakioäänet Janne Kuikka, Aki-Petteri Pulkkinen ja Heikki Mannonen.

Kuulijapalautteet ja aiheideat voi lähettää Instagramin kautta @ahon_eikka. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä kaikista jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle