Keskiympyrä: Atlantin divisioona – Red Wingsin limbo ja Bruinsin surkuhupaisa keskikaista

NHL / Podcast
Boston Bruins joutuu jatkossa tulemaan toimeen ilman uransa päättäneitä Patrice Bergeronia (vas.) ja David Krejčía (kesk.).
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin toisessa NHL-kausiennakossa analysoidaan Atlantin divisioonaa. Eemeli Aho, Aki-Petteri Pulkkinen ja Antti Nikulin arvioivat jokaisen joukkueen lähtötilanteen kauteen. Myös NHL-maailman polttavimmat puheenaiheet sekä kesän merkittävimmät pelaajasiirrot käydään läpi perusteellisesti. Lopuksi veikataan divisioonan sisäistä järjestystä runkosarjassa.

Keskiympyrä-podcastin kauden kolmannessa jaksossa Eemeli Aho, Aki-Petteri Pulkkinen ja Antti Nikulin jatkavat alkavan NHL-kauden ennakointia. Tällä kertaa kolmikon käsittelyssä on Atlantin divisioona, jonka voimasuhteista ja jokaisesta joukkueesta juontajat antavat omat näkemyksensä.

Divisioonan kärkeen kolmikko on sovittamassa yksissä tuumin samoja joukkueita. Hännänhuippu vaikuttaa sekin olevan kaikille selvä. Boston Bruinsin ja Detroit Red Wingsin sijoituksista on sen sijaan näkemyseroja.

Tämänkertaisessa jaksossa eniten keskustelua kirvoittavat Steve Yzerman ja Red Wingsin suunta organisaationa sekä Sheldon Keefen jatkosopimus Toronto Maple Leafsiin. Näiden ohella pohditaan, kaatavatko Patrice Bergeronin ja David Krejčín lopettamiset Bruinsin korttitalon, onko Maple Leafsin puolustus vieläkään parantunut, ja saako Senators Joonas Korpisalosta tasokkaan ykkösvahdin.

Keskiympyrän kolmannen jakson sisältö:

00:12 Alkupuheet


02:40 Buffalo Sabres

12:22 Tampa Bay Lightning

17:20 Montréal Canadiens

24:07 Florida Panthers

29:45 Detroit Red Wings

40:05 Ottawa Senators

45:56 Boston Bruins

52:22 Toronto Maple Leafs

59:54 Divisioonan sijoitusveikkaukset

Seuraava jakso on kuunneltavissa keskiviikkona 4.10.2023, jolloin käsittelyssä on Keskinen divisioona.

Podcast-jakso on nauhoitettu maanantaina 25.9.2023.

Jakso on kuunneltavissa Spotifyssa sekä SoundCloudissa.

Keskiympyrä on Jatkoajan NHL-podcast. Sarjan neljännellä tuotantokaudella pääjuontajina toimivat Eemeli Aho ja Antti Nikulin. Lisäksi kauden mittaan kuullaan tasaiseen tahtiin aiempien kausien vakioäänet Janne Kuikka, Aki-Petteri Pulkkinen ja Heikki Mannonen.

Kuulijapalautteet ja aiheideat voi lähettää Instagramin kautta @ahon_eikka. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä kaikista jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle