Keskiympyrä: Keskinen divisioona – Ketä Predators huijaa, haastaako Stars Avalanchen?

NHL / Podcast
Connor Bedardista odotetaan Blackhawksin pelastajaa.
Kuva © Bruce Bennett
Keskiympyrä-podcastin toiseksi viimeinen NHL-kausiennakko pureutuu Keskiseen divisioonaan ja sen voimasuhteisiin. Jokainen joukkue puheenaiheineen ja pelaajasiirtoineen ruoditaan tarkasti. Lopuksi jaetaan näkemykset divisioonan sisäisestä järjestyksestä runkosarjassa.

Keskiympyrä-podcastin kauden neljäs jakso tarjoilee jälleen yhden kausiennakon, kun Eemeli Aho, Aki-Petteri Pulkkinen ja Antti Nikulin hyökkäävät Keskisen divisioonan kimppuun. Kolmikko antaa näkemyksensä divisioonan kustakin joukkueesta sekä arvioi näiden menestysmahdollisuuksia alkavalla kaudella.

Kärjen osalta divisioonan voimasuhteissa juontajat eivät näe tapahtuneen merkittäviä muutoksia. Siihen yksimielisyys sitten jääkin, ja hajontaa alkaa löytyä, kun kolmikko laittaa loput joukkueet järjestykseen.

Tällä kertaa väittelyä syntyy St. Louis Bluesin tilasta sekä Ryan O'Reillyn siirrosta Nashville Predatorsiin ja Barry Trotzin todellisista motiiveista kesän siirtojen takana. Näiden lisäksi pohditaan, päästääkö Connor Bedard Chicago Blackhawksin pälkähästä, keskitytäänkö Miro Heiskasen ympärillä liikaa Norris Trophyyn ja löytääkö Minnesota Wild itsensä umpikujasta.

Keskiympyrän neljännen jakson sisältö:

00:12 Alkupuheet ja Jatkoajan keskustelupalsta

03:35 Keskiympyrän Hockey GM-kimppa

 04:50 Winnipeg Jets

14:45 Colorado Avalanche

27:00 St. Louis Blues

35:09 Chicago Blackhawks

43:32 Nashville Predators

54:56 Minnesota Wild

1:02:20 Arizona Coyotes

1:12:02 Dallas Stars

1:19:45 Divisioonan sijoitusveikkaukset

Seuraava jakso on kuunneltavissa perjantaina 6.10.2023, jolloin käsittelyssä on Tyynenmeren divisioona.

Podcast-jakso on nauhoitettu tiistaina 3.10.2023

Jakso on kuunneltavissa Spotifyssa sekä SoundCloudissa.

Muista liittyä Keskiympyrä-podcastin Hockey GM-kimppaan! Kimpan nimi on Keskiympyrä ja salasana Keskiumpura.

Keskiympyrä on Jatkoajan NHL-podcast. Sarjan neljännellä tuotantokaudella pääjuontajina toimivat Eemeli Aho ja Antti Nikulin. Lisäksi kauden mittaan kuullaan tasaiseen tahtiin aiempien kausien vakioäänet Janne Kuikka, Aki-Petteri Pulkkinen ja Heikki Mannonen.

Kuulijapalautteita ja aiheideoita voi kirjoittaa Jatkoajan keskustelupalstalle Keskiympyrä-podcastia käsittelevään ketjuun, välittää Spotifyssa tai lähettää Instagramin kautta @ahon_eikka. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä kaikista jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle