Hakutulokset 1 - 19 / 19

Haastattelu

Slovakian Ján Chovan harmitteli joukkueensa tehottomuutta

MAAJOUKKUE | 5.5.2024 18:28 | Eero Hurmerinta
Ruotsi vei 18-vuotiaiden MM-kisojen pronssiottelun nimiinsä maalein 4−0. Slovakian hyökkääjän Ján Chovanin mukaan joukkueella oli mahdollisuutensa ottelun alkupuolella.
Slovakia U18
Haastattelu

Slovakia iski 11 maalia ja nousi puolivälieräjoukkueeksi eriskummallisessa ottelussa – "Uskon, että muistelemme tuota vielä myöhemmin"

MAAJOUKKUE | 30.4.2024 18:28 | Jenna Westerlund
Slovakia nousi kuilun partaalta lohkon jumbosijalta puolivälieräjoukkueeksi, kun Norja kaatui peräti lukemin 11–1. Ottelun kolmas erä pelattiin harjoitushallissa jään kunnon vuoksi, mutta se ei huippulupaus Luka Radivojevičia haitannut.
Slovakia U18, Luka Radivojevic, Slovakia, U18MM
Uutinen

Jääkone hajosi Espoossa − Norjan ja Slovakian ottelun kolmas erä siirtyy harjoitushalliin

MAAJOUKKUE | 30.4.2024 15:58
Norjan ja Slovakian välillä pelattavan päivän ensimmäisen ottelun kolmas erä viivästyy, kun jääkone hyytyi kentälle.
Slovakia U18, Norja U18
Uutinen

U18 MM-päiväraportti: Eiserman johti Yhdysvaltojen murska-avausta hattutempulla, Kanada rynnisti Ruotsilta karkuun avauserässä

MAAJOUKKUE | 25.4.2024 22:35
Yhdysvallat aloitti alle 18-vuotiaiden MM-turnauksen murjomalla Slovakian jään rakoon numeroin 9−0. Tšekki jätti puolestaan Sveitsin nollille ja Kanada nappasi vahvan alkurynnistyksensä ansiosta avausvoiton Ruotsia vastaan.
USA U18, Slovakia U18, Kanada U18, Sveitsi U18, Tšekki U18, Ruotsi U18
Artikkeli

U18 MM-kisat, A-lohkon ennakko: Pikkuleijonat haastaa hallitsevan maailmanmestarin ja viime vuoden yllättäjän

MAAJOUKKUE | 25.4.2024 7:00 | Konsta Kiviniemi
Espoossa pelattavassa A-lohkossa nähdään paljon tähtiloistoa hallitsevan maailmanmestarin, kisaisännän sekä viime vuoden yllättäjän luistellessa Tapiolan jäälle.
USA U18, Suomi U18, Slovakia U18, Norja U18, Latvia U18, U18 MM
Uutinen

Yhdysvallat palasi U18-maailmanmestariksi kuuden vuoden tauon jälkeen – Ruotsi kaatui jatkoajalla

MAAJOUKKUE | 30.4.2023 23:18
Yhdysvallat sai kaipaamansa revanssin Ruotsista Ryan Leonardin lauottua joukkueen maailmanmestariksi jatkoajalla alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Kanada nappasi pronssimitalit Slovakian nenän edestä Macklin Celebrinin veivattua kanadalaisten voittomaalin jatkoajalla.
Ruotsi U18, USA U18, Kanada U18, Slovakia U18, U18 MM2023, Loppuottelu, finaali, pronssiottelu, maailmanmestaruus, pronssimitalit
Uutinen

Will Smith johdatti Yhdysvallat alle 18-vuotiaiden MM-finaaliin, Ruotsi kylvetti Kanadaa

MAAJOUKKUE | 29.4.2023 22:48
Yhdysvallat kaatoi Slovakian Will Smithin hattutemppuilun avustamana. Ruotsi puolestaan tarjoili kylmää kyytiä vaikeuksiin ajautuneelle Kanadalle.
USA U18, Slovakia U18, Ruotsi U18, Kanada U18
Kuvakooste

Samuel Urban ja Slovakian puolustus päättivät Pikkuleijonien MM-turnauksen

MAAJOUKKUE | 28.4.2023 16:57 | Samuli Huikuri
Suomi oli U18 MM-kisojen puolivälierässä selvästi hallitsevampi osapuoli, mutta tarvittavia maaleja se ei saanut aikaiseksi. Slovakia meni alussa johtoon ja tämän jälkeen suojeli omaa maalia antaumuksella. Lopulta Suomi sai kavennettua ottelua viimeisessä erässä, mutta 11 sekuntia ennen loppusummeria tullut 2−3-kavennusmaali jäi laihaksi lohduksi.
Suomi U18, Slovakia U18
Raportti

Suomen kiri jäi vajaaksi − sitkeästi puolustanut Slovakia lähetti Pikkuleijonat kotimatkalle

MAAJOUKKUE | 27.4.2023 18:36 | Jatkoaika
Alle 18-vuotiaiden MM-turnaus päättyi Suomen osalta pettymykseen. Pikkuleijonat ei onnistunut hyödyntämään hallintaansa, kun taas tiiviisti puolustanut Slovakia iski tehokkaasti ja eteni välieriin 3−2-voitolla.
Artikkeli

U18 MM-kisat A-lohko: Kanada ja Tšekki puolustavan maailmanmestarin kovimmat kilpakumppanit

MAAJOUKKUE | 20.4.2023 8:30 | Antti Nikulin
Alle 18-vuotiaiden MM-kisat pyörähtävät käyntiin torstaina Sveitsissä. A-lohkon ennakkosuosikkeina ovat puolustava maailmanmestari Ruotsi sekä viime keväänä pettymään joutunut Kanada.
Tšekki U18, Slovakia U18, Saksa U18, Kanada U18, Ruotsi U18
Uutinen

Sveitsi voitti ratkaisevan putoamiskamppailun − Slovakia putoaa I divisioonaan

MAAJOUKKUE | 28.4.2019 19:51
Nuorten MM-kisojen putoamissarja päättyi Sveitsin eduksi kolmannessa ottelussa. Tulos tarkoittaa sitä, että ylimmältä tasolta putoaa Slovakia.
Sveitsi U18, Slovakia U18
Raportti

Lundell johdatti Pikkuleijonat avausvoittoon Slovakiasta

MAAJOUKKUE | 19.4.2018 16:17 | Tero Liikanen
Suomi avasi alle 18-vuotiaiden MM-kilpailut voitokkaasti Slovakiaa vastaan. Slovakia kiri ottelussa kertaalleen kahden maalin takaa tasoihin, mutta Pikkuleijonat taisteli kuitenkin ottelusta 5−2-voiton.
Slovakia U18, Suomi U18
Kuvakooste

U18: Suomen tie mitalipeleihin aukesi

MAAJOUKKUE | 24.4.2015 8:00 | Mika Kylmäniemi
Suomi otti kiinnityksen jalometalleihin voittamalla Slovakian Luzernissa luvuin 3-0. Tasaisen alun jälkeen Patrik Laine laukoi tarkalla ranteella ensin Suomen johtoon, ja Sami Tavernier viimeisteli kaksi häkkiä kolmannessa erässä. Veini Vehviläinen nappasi ensimmäisen nollapelinsä turnauksessa.
Raportti

U18: Suomi Vehviläisen nollapelillä välieriin

MAAJOUKKUE | 23.4.2015 22:27 | Juha Oinonen
Suomi voitti alle 18-vuotiaiden MM-kisojen puolivälierissä Slovakian. Pikkuleijonien sankarit olivat nollapelin pelannut Veini Vehviläinen ja kaksi maalia iskenyt Sami Tavernier.
Ennakko

U18: Nyt kysytään ehjää ottelua

MAAJOUKKUE | 23.4.2015 8:00 | Mika Pukkinen
Slovakia yrittää laittaa Pikkuleijonien mitalihaaveet paloiksi torstai-illan kamppailussa. Ottelu pelataan Luzernissa, jonne karavaani siirtyy torstain aikana. Lähtökohtaisesti Slovakialla ei ole juurikaan mahdollisuuksia, mutta takki ei saa olla auki otteluun lähdettäessä.
Artikkeli

U18: Tasaisten kamppailujen päivä

MAAJOUKKUE | 21.4.2015 0:01 | Lassi Seppä
Maanantai tarjosi alle 18-vuotiaiden kisoissa kaksi ottelua, kun Saksa ja Slovakia iskivät yhteen ja Sveitsi sekä Latvia mittelivät niin ikään paremmuudesta.
Sveitsi U18, Latvia U18, Saksa U18, Slovakia U18
Artikkeli

U18: Suurmaiden kohtaamisissa nähtiin tiukkoja tuloksia

MAAJOUKKUE | 19.4.2015 22:32 | Leo Runsas
Alle 18-vuotiaiden MM-kisojen sunnuntaipäivässä oli vuorossa Latvia-Suomi-ottelun lisäksi kolme ottelua.
Slovakia U18, Venäjä U18, Latvia U18, Suomi U18, USA U18, Ruotsi U18, Tšekki U18, Kanada U18
Artikkeli

U18: Toinen kisapäivä toi muutaman murskavoiton

MAAJOUKKUE | 17.4.2015 22:09 | Lassi Seppä
Perjantaina Sveitsissä pelattiin Suomen ottelua ennen kolme muutakin ottelua, kun USA kohtasi Slovakian, Tsekki Latvian ja Venäjä Saksan.
USA U18, Slovakia U18, Latvia U18, Tšekki U18, Venäjä U18, Saksa U18
Raportti

U18: Ruotsi kompastui Slovakiaan turnausavauksessa

MAAJOUKKUE | 16.4.2015 18:15 | Mika Pukkinen
Yksi A-lohkon ennakkoon kovimmista joukkueista kaatui turnauksen avausottelussa, kun Slovakia voitti Juniorkronorin lukemin 3-1.