Pakasta vedetty maila ja pesäpalloporukan pikkujouluryhmä aitiossa siivittivät Luceniuksen massiivisiin tehoihin

LIIGA / Haastattelu
Niclas Lucenius on pelannut uudella mailallaan (ei kuvassa) viisi pistettä per peli -tahdilla.
Niclas Lucenius iski Ässiä vastaan tehopisteet 2+3. Viiden pisteen ilta syntyi lähes pakasta vedetyllä mailalla.

Ässät oli HPK:lle suupala, kun Kerho kaatoi porilaiset peräti 5-1. Hyökkääjä Niclas Lucenius oli mukana kaikissa kotijoukkueen osumissa ja merkkautti tehopisteet 2+3. Lucenius oli juuri saanut uudet mailat, jotka ainakin perjantain ottelun perusteella osoittautuivat loistaviksi.

− Eilen tuli treenien jälkeen uudet kepit. Niitä on odoteltu tässä koko kausi. Hyvä, että tuli, Lucenius myhäili ottelun jälkeen.

Aivan suoraan tositoimiin ei Luceniuksen täytynyt uusien työkalujensa kanssa ryhtyä. Torstain harjoitusten jälkeen hän suoritti pikatestauksen ennen yleisöluisteluvuoroa.

− Kävin nopeasti kysäsemässä, jos saisin käydä vähän liukumassa. Sain kymmenen minuuttia aikaa ennen vuoroa. Ehdin siinä juuri laittaa luistimet ja verkkarit päälle jäälle ja sen verran sain testailla.

− Aamujäillä kerkesin testaamaan kamat päällä. Vähän vielä totuttelua vaatii, mutta hyvän tuntuinen keppi.

Avausosumansa jälkeen Lucenius tuuletti osoittamalla katsomoon. Terveiset eivät kuitenkaan menneet mailat hankkineelle taholle.

− Siellä oli meidän... Meidän pesäpallojoukkueen pikkujouluryhmä oli aitiossa katsomassa ja heille morjestelin siinä. Ei siinä sen ihmeellisempää, Lucenius muotoili.

» Lähetä palautetta toimitukselle