Pyörälä iski ratkaisuosuman

LIIGA / Artikkeli
Jatkoajalle venynyt Kärppien ja Pelicansin taisto ratkesi lopulta, kun oululaisten ykköskentän laituri Mika Pyörälä survoi kiekon verkkoon maalin edestä.

Vaisuhkon ottelun pelannut kotijoukkueen ykköskenttä nousi lopulta ratkaisijaksi, kun Mika Pyörälä survoi kaatuessaankin kiekon väkisin ohi Pelicans-vahti Antti Niemen. Tilannetta edelsi sentteri Jari Viuhkolan voitto hyökkäyspään aloituksessa.

- Hannes (Hyvönen) heitti kiekon maalille ja pääsin pistämään riparin tyhjiin, ratkaisija kertasi.

Kotijoukkueen ykköstrio oli koko pelin ajan vaisu ja varsinkin Hyvönen vaikutti haluttomalta. Ottelun jälkeen Pyörälä myönsikin, ettei kolmannen ottelun esitys ollut trion parhaasta päästä ja jatkossa kentällisen pitää saada enemmän liikettä jalkoihin.

- Jos heitimme kiekkoa päätyyn, emme ehtineet ensimmäisenä kiinni. Kaveri pääsi pois alta ja sitten oltiinkin jo keskialueella. Jokaiselle sattuu joskus huonoja pelejä, niiden määrä pitää vain pystyä minimoimaan, Pyörälä mietti.

Vierailija ei päästänyt oululaisseuraa helpolla ja kärppäpelaajat saivat tehdä täyden päivätyön voiton eteen.

- Ei ollut helppo peli. Jouduttiin taistelemaan. Positiivista oli, että paransimme koko ajan, Pyörälä totesi.

Puolivälieräsarjan neljäs ottelu käydään alle vuorokausi sen jälkeen, kun Pyörälä ratkaisi kolmannen pelin. Palautumiseen ei ole paljoa aikaa ja unikin varmasti maistuisi.

- Hyvät verryttelyt ja sen jälkeen mahdollisimman laadukkaat yöunet, kärppähyökkääjä valotti iltaohjelmaansa.

Pelicans on tiistain ottelussa selkä seinää vasten, joten lahtelaisjoukkue antanee pelissä kaikkensa.

-Kova peli on tulossa. Naapurikopissa ei selkäranka varmasti katkea. Pitää jatkossa saada liikettä lisää, nyt ehkä luultiinkin itsestämme liikoja. Kaveri yrittää varmasti tulla kovasti ja pelaa täysillä kotiyleisönsä edessä, laituri sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle