Kolme toivomusta: Keuruulla toivotaan terveitä käsiä ja jengiä halliin

MESTIS / Artikkeli
KeuPa on pelannut vahvan syksyn, mutta ei ole saanut kotikaupungin yleisöä jalkeille. Epäonnisen joukkueen sopii myös toivoa sairasosaston pikaista tyhjenemistä ja puolustuspäähän jykevyyttä.

1. Terveyttä ja pitkää ikää

Kohtalo on runnellut KeuPaa varsin kovakouraisesti koko syksyn. Pahimmillaan on puolet joukkueen runkopelaajistosta ollut lasaretissa paikkailtavana, ja vain seitsemän pelaajaa on kyennyt osallistumaan sarjan avauspuoliskon kaikkiin otteluihin.

Loukkaantumissuman alkaessa on KeuPan sijoitus taulukossa valahtanut terävimmästä kärjestä 4.-5. sijan tietämille, ja selvää on, ettei joukkueen pudotuspeliunelma kestä jatkuvaa epäonnea. Toisaalta onni, huonokaan, ei kestä ikuisesti.

2. Tiheyttä puolustukseen

Puolustuspelaaminen oli yksi päävalmentaja Tomas Westerlundin naulaamista teemoista kauden alkaessa. Toistaiseksi suunnitelmat ovat onnistuneet vain osittain. KeuPa on edelleen joukkue, joka sekä tekee että päästää paljon maaleja. Linjoille ei ole saatu kaivattua fyysisyyttä ja pelotetta. Aapo Holtinkoski on ollut hyvä lisä ailahtelevaisuuteen taipuvaiseen puolustukseen.

Totta on, että KeuPa on ajoittain pelannut onnistuneesti kovaa, mutta sellaisia iltoja pitäisi saada säännöllisesti, ei sattumalta.

3. Keuruulaiset, tukekaa omianne

KeuPa tekee kaiken aikaa pientä, keskisuomalaista, kaukana kaikesta olevaa paikkakuntaa tunnetuksi ja tuo hyvillä peliesityksillään paikalliselle ihmisille iloa arkeen. Syksyn aikana yleisö ei kuitenkaan ole löytänyt tietään hallille.

Pelaajien keskuudessa KeuPa on vetovoimainen seura, eli organisaatio on hyvässä kunnossa. Toivoa sopii, että osa tästä viehätysvoimasta kantautuu myös laajemman fanikunnan keskuuteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle