Jyrki Aho sivuun Ässien päävalmentajan paikalta − apuvalmentaja vetovastuuseen

LIIGA / Uutinen
Jyrki Aho ei valmenna kautta loppuun Ässissä.
Ässät on vapauttanut päävalmentaja Jyrki Ahon tehtävistään. Hänet korvaa jo tulevaksi päävalmentajaksi valittu Mikael Kotkaniemi, jonka pesti alkaa näin ollen ennakoitua aikaisemmin.

Ässät tiedotti, että se on vapauttanut päävalmentaja Jyrki Ahon tehtävistään. Uudeksi päävalmentajaksi nousee Mikael Kotkaniemi, joka on toiminut alkukauden patapaitojen apuvalmentajana.

− Olemme joutuneet sellaiseen tilanteeseen, mihin emme missään nimessä halunneet. Jouduimme tekemään kipeän ratkaisun seuran edun nimissä. Aho toi Ässien jokapäiväiseen toimintaan oikeanlaista vaatimustasoa sekä asennetta työntekoon. Haluankin Ässien puolesta kiittää Jyrkiä hänen panoksestaan seuramme hyväksi, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kertoi seuran tiedotteessa.

Kotkaniemen sopimus ulottuu kevääseen 2020 asti. Muu valmennustiimi pysyy ennallaan, sillä Petteri Niittynen ja Jaakko Rosendahl jatkavat porilaisseurassa.

− Tavoitteemme on menestyä tällä kaudella ja ehdoton minimitavoitteemme on pelata puolivälierissä, urheilujohtaja Korpisalo painottaa.

Ässät on Liigassa tällä hetkellä kymmenentenä, ja sen ero seuraavana olevaan KooKoohon on kymmenen pistettä. Porilaiset ovat hävinneet viisi edellistä otteluaan. Kotkaniemi tuli kaksi vuotta sitten Ässien päävalmentajaksi, kun Pekka Rautakallio sai potkut tehtävästään.

» Lähetä palautetta toimitukselle