Kotietua etsimässä

LIIGA / Ennakko
KalPan ja HPK:n välisessä ottelusarjassa on toistaiseksi nähty vain vierasvoittoja, joko nyt tulee ensimmäinen kotivoitto?

Muuta

Kuopiossa odotetaan KalPan jatkavan voitokkaita otteita, kun taas Hämeenlinnassa uskotaan, että HPK noutaa ottelusarjan toisen vierasvoittonsa Niiralan montusta. Toinen joutuu pettymään pahasti ottelusarjan neljännessä kohtaamisessa.

Edellisessä Niiralan kohtaamisessa kuopiolaiset tuhrivat valtavan määrän ylivoimapeliä, ja samalla HPK rankaisi kaksi alivoimamaalia. Pekka Virran suojatit tuskin päästävät hämeenlinnalaisvieraita rokottamaan toista kertaa samalla tavalla. Ottelusarjan kolmannessa ottelussa puolestaan KalPa iski kaksi alivoimaosumaa, kun Jukka Rautakorven suojatit hölmöilivät miesylivoimalla. Onko virheistä siis opittu?

KalPa sekoitti omat ketjukoostumuksensa totaalisesti edelliseen kamppailuun. Joukkueen sielu Sami Kapanen siirrettiin keskushyökkääjän paikalle. Siirrolla kilpipaidat haki syvyyttä ketjukoostumuksiin. Maalinsuulle luisteli puolestaan luisteli Hämeenlinnassa kiekko-oppinsa saanut Mika Järvinen. Tuloksena oli nollapeli ennakkoluulottomalle nuorukaiselle.

HPK:n peli viimeistely tökki pahemman kerran edellisessä kohtaamisessa, kun joukkueen viimeistelytaito tuntuu olevan totaalisesti hukassa. Ritarilauma kaipaa kovasti tehoja Jussi Makkosen johtamalta ykköskentältä, sekä täysin pimennossa surffailleelta Ville Viitaluoman viisikolta. Maalinsuulla Teemu Lassila on tehnyt parhaansa, mutta ei ole pystynyt pysäyttämään kovalla teholla viimeisteleviä kuopiolaisia.

Ottelusarjan neljännessä kohtaamisessa KalPalla on erinomainen mahdollisuus ottaa vahva niskalenkki HPK:sta. Kotivoitolla joukkue varmistaisi kolme katkaisupaikkaa itselleen. Hämeenlinnalaisvieraat eivät varmasti ole vielä luovuttaneet, vaan luottavat vierastain kesätävän vielä ainakin yhden ottelun verran.

Ottelusarjan aiemmat jutut:

Ottelu 3: KalPa vierashurmoksessa

- Haastattelu: Järvinen nollasi HPK:n

- Kuvakooste: Vierasvoittoinen peli jatkui Hämeenlinnassa

- Kommentti: KalPa osti halvalla, myi kalliilla

Ottelu 2: HPK rankaisi KalPaa alivoimalla

- Haastattelu: Kemppainen niittasi ratkaisun

- Haastattelu: Fyysinen Varakas viihtyy pudotuspeleissä

- Kommentti: KalPan ylivoima yski, HPK ratkaisi vajaalla

- Kuvakooste: Playoff-tunnelmia Kuopiosta

Ottelu 1: Aseistariisunta

- Analyysi: KalPan voiton avaimet

- Haastattelu: Työmies-Kapanen toi KalPalle lisää tehoa

- Kuvakooste: KalPa vei ensimmäisen taiston

Ennakkojutut:

Analyysi: Arpa kohtalon on aina arvaamaton

- Dialogi: HPK vai KalPa välieriin?

- Haastattelu: Katseet Kapasessa

- Haastattelu: Härski juttu

- Haastattelu: Virta: "Lähdemme HPK:n kimppuun nöyränä."

- Haastattelu: Tuomas Muhosella edessä uusi haaste

- Haastattelu: Adventti Rinkelinmäen tapaan

- Kolumni: KalPan menestysvuosista kulunut pitkä tovi

- Kolumni: Matalan profiilin Rautakorpi tavoitetilassa

» Lähetä palautetta toimitukselle