KJT päätöskierroksella Vantaalla

MESTIS / Ennakko
Runkosarjan viimeinen ottelu on varsin merkityksetön sekä kotijoukkue K-Vantaalle että KJT:lle. KJT:lle ottelu on harjoittelua tulevia karsintoja varten. K-Vantaalle ottelu puolestaan on valmistautumista pudotuspeleihin.

K-Vantaa on illan ottelun selvä suosikki. Erittäin hyvää kevätvirettä osoittanut vantaalaisryhmä on onnistunut nappaamaan kaksi voittoa edelliskierroksilla. Maalissa K-Vantaalla Joni Hallikainen on torjunut varmasti, mutta nyt olisi mahdollista peluuttaa myös vähemmän peliaikaa saaneita pelaajia.

KJT lähtee pelaamaan vain kunniasta. Joukkueen mahdollisuus välttää karsintasarja hupeni viime kierroksien tappioihin. Joukkueen olisikin aika saada ryhtiä otteisiinsa, sillä karsintasarjassa tulee varmasti vastaan nälkäisiä joukkueita.

Viime otteluiden perusteella vantaalaisryhmän parhaimmistoon lukeutuu Tommi Hannus ja Ilari Filppula. Ilveksessäkin esiintynyt Jukka Hakkarainen on ollut mukava lisä vantaalaispuolustukseen. K-Vantaan riveissä nähtäneen tänään myös Teemu Kolehmainen, joka aloitti kauden vierasjoukkueen riveissä. Illan ottelun kiinnostavimpia asioita onkin, kuinka vanhat joukkuetoverit tulevat käsittelemään Kolehmaista.

KJT:n harvoja valopilkkuja viime otteluissa on ollut Iippo Suutarinen. Häntä on hyvin säestänyt - jopa hieman yllättäen - Matti Luoma. KJT:n ykköskentän muodostaneet Jaska Vilen, Pekka Nöyränen ja Miikka Lindholm ovat myös välillä onnistuneet väläyttelemään parhaita puoliaan.

Maalissa Jaakko Suomalainen ei ole ollut alkukauden veroinen. Lisäksi KJT:n puolustus on heikentynyt kauden mittaan radikaalisti, eikä tällä hetkellä joukkueelta löydy kuin neljä Mestikseen kelpaavaa pakkia. Onkin varsin oletettavaa, että kotiyleisö saa varsin miellyttävät maalikarkelot nähtäväkseen ennen tosipelien alkua.

» Lähetä palautetta toimitukselle