TPS vahvisti ensi kauden joukkuettaan

LIIGA / Uutinen
Lauri Tukonen ja Petteri Nummelin vahvistavat Tepsiä ensi kaudella.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
TPS julkisti sekä uusia että jatkosopimuksia. Nimekkäin paluumuuttaja on puolustaja Petteri Nummelin.

Marko Virtala, Niko Karhu ja Veli-Matti Vittasmäki jatkavat TPS:n joukkueessa myös kaudella 2014-2015. Virtala siirtyi turkulaisseuraan Rauman Lukosta kaudella 2009-2010 ja oli mukana voittamassa TPS:n edellistä Suomen mestaruutta.

Vittasmäki on TPS:n omia kasvatteja ja on pelannut tähän mennessä yhteensä 296 Liiga-peliä turkulaisjoukkueessa. TUTO-kasvatti Karhu pelasi TPS:ssä päättyneellä kaudella 24 ottelua.

Myös Jasper Lindsten sekä Niklas Salo jatkavat yksivuotisella sopimuksella.

Omien nuorten Tarmo Reunasen, 16, ja Elmeri Erosen, 19, lisäksi TPS on tehnyt sopimuksen Miro Keskitalon kanssa. Jokerit-pakki Keskitalo pelasi alle 18-vuotiaiden kotikisoissa.

TPS:n maalivahtiosastoa vahvistavat myös 19-vuotias Kalle Hokkanen ja 16-vuotias Karolus Kaarlehto.

Lisäksi TPS vahvisti jo aiemmin uutisoidut Lauri Tukosen, Teemu Lassilan, Petteri Nummelinin, Kristian JärvisenIlkka Pikkaraisen sekä Simon Gysbersin sopimukset.

Tukosen ja Lassilan sopimukset ulottuvat kevääseen 2016, ja Nummelinin sekä Pikkaraisen kevääseen 2015. Nummelinin sopimuksessa on myös optio kaudesta 2015-2016. Gysbers puolustaa Palloseurassa yksivuotisella sopimuksella.

Koesopimuksella paikkaa turkulaisjoukkueesta hakevat Jokipojissa viime kaudella hyökännyt Otto Karvinen ja TUTOssa puolustanut Tony Vidgren.

Videovalmennuksesta vastaa Samuel Tilkanen ja joukkueenjohtajana aloittaa Teemu Aarnio.

» Lähetä palautetta toimitukselle