SaPKo kiinnitti viisikon

MESTIS / Uutinen
SaPKo julkaisi kertaheitolla viisi jatkosopimusta. Savonlinnassa uraansa jatkavat Lasse Lappalainen, Niko Laakkonen, Pekka Niemimaa, Mikko Nuutinen ja Antti Tenkanen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Kiekko-Itä-Savo.

SaPKo aloitti tulevan kauden 2012–2013 Mestis-miehistönsä kasaamisen kiinnittämällä riveihinsä puolustaja Lasse Lappalaisen sekä hyökkääjänelikko Niko Laakkosen, Pekka Niemimaan, Mikko Nuutisen ja Antti Tenkasen yksivuotisten jatkosopimusten kera.

– Täytyy olla todella tyytyväinen, että viime kauden ydinryhmästä nämä pelaajat valitsivat SaPKon. Uskon, että tyytyväisyys on molemminpuolista, sillä he tietävät oman roolinsa ja tulevat varmasti saamaan ison luoton ensi kaudella, SaPKon joukkueenjohtaja Pekka Linden toteaa Kiekko-Itä-Savon -nettisivuilla.

Edellä mainittujen nimien lisäksi SaPKo on solminut juniorisopimuksen vielä ensi kaudellakin A-nuorissa pelaamaan pystyvien puolustajien Sami Jekusen ja Lasse Tiilikaisen sekä hyökkääja Toni Henttosen kanssa.

– Ikänsä puolesta he sopivat vielä A-nuoriin, mutta sopimukset on tehty sitä silmällä pitäen, että heille on käyttöä myös Mestiksen puolella, Linden kommentoi.

SaPKolla on nyt julkaistujen sopimusten myötä kasassa yhteensä yhdeksän pelaajasopimusta tulevalle Mestis-kaudelle 2012–2013.

Lähde: http://kiekko.ita-savo.fi


Lasse Lappalainen jatkaa SaPKo-pakiston kapellimestarina.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle