BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Miika Huczkowski TPS:n riveihin

LIIGA / Uutinen
Suomen mestaruuden voittanut Turun Palloseura on solminut jatkosopimukset Max Kolun, Marko Virtalan ja Jens Skålbergin kanssa. Uusina miehinä TPS:n nutussa nähdään Bluesista saapuva Miika Huczkowski sekä Mestiksessä viime kaudella pelanneet Jussi Tapio ja Robin Bergman.

Viime kaudet Bluesissa pelannut Miika Huczkowski on JYPin kasvatti. Mies on pelannut SM-liigassa yhteensä 349 ottelua ja tehnyt niissä tehot 15+37=42.

– Huczkowski on monipuolinen puolustaja, joka taitaa niin kiekollisen kuin fyysisen pelaamisen. Hän tuo joukkueeseen myös hyvää kokemusta, jota hieman menetimme tämän vuoden joukkueesta, TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori kommentoi uutta hankintaa.

Mestiksestä saapuvat Jussi Tapio sekä Robin Bergman tekivät try-out-sopimuksen.

Tapio, 24, pelasi viime kaudella TuTossa 44 ottelua tehoin 22+26.

– Tapio kehittyi viime vuonna Mestiksessä ja ansaitsee mahdollisuuden yrittää SM-liigassa. Hänen vahvuutensa ovat kiekollisessa pelissä ja maalinteossa.

Bergman, 21, kiinnitti Vuoren huomion Vaasan Sportista. Mies on pelannut myös Pohjois-Amerikan sarjoissa.

– Robin on suoraviivainen ja fyysinen pelaaja, joka osoitti viime kaudella, että potentiaalia riittää korkeammillekin tasoille.

Mestaruusmiehet jatkavat

TPS:n paidassa jo neljättä kautta aloittava Max Kolu, 26, solmi jatkosopimuksen seuran kanssa.

– Max kuuluu valmennuksen luottopelaajiin. Tärkeä roolipelaaja, jota voidaan käyttää monipuolisesti eri tilanteissa.

Myös ruotsalainen Jens Skålberg sekä "Hokki-ketjun" viimeinen lenkki Marko Virtala solmivat Turun Palloseuran kanssa jatkosopimukset.

– Marko tunnettiin jo entuudestaan hyvänä pelaajana ja hän lunasti hyvillä otteillaan ne odotukset playoffeissa mitä häneen asetettiin. Jens kehittyi huimasti kauden aikana ja ensi vuonna on lupa odottaa samansuuntaista kehitystä, Vuori kommentoi.

Kaikki sopimukset kattavat ensi kauden.

» Lähetä palautetta toimitukselle