Matti Kaipainen jatkaa uraansa Tanskassa

LIIGA / Uutinen
Ässien tärkeimpiin pudotuspelipelaajiin kuulunut Matti Kaipainen siirtyy kiekkoilemaan tulevaksi kaudeksi tanskalaisen Herning Blue Foxin riveihin.

Tanskalaisseuran nettisivut vahvistavat huhuissa vahvasti pyörineen Kaipaisen siirron Herning Blue Foxin joukkueeseen.

Kaipainen on pelannut SM-liigaa yhteensä 13 kautta Ilveksen, Lukon ja Ässien riveissä. Ennen ässäpestiään Kaipainen kiekkoili vuoden Itävallassa.

Kaipainen pelasi Porissa keskinkertaisen runkosarjan, mutta pudotuspeleissä 34-vuotias kehäkettu nousi aivan uuteen kukoistukseen ollen Ässien tärkeimpiä pelaajia. 13:ssa pudotuspeliottelussa mies tehtaili 8 (5+3) pistettä. Runkosarjassa pistemäärä jäi sen sijaan melko laihaksi, sillä Kaipainen tehoili 55:ssä pelissä ainostaan 13 (8+5) kertaa.

- Matti on tunnettu Suomessa erittäin hyvänä joukkuepelaajana. Olen varma, että hän pystyy täyttämään Todd Björkstrandin odotukset häntä kohtaan. Todellisuudessa uskon, että Matista tulee suosikkipelaaja Herningissä, kun tietää, että Todd antaa hyvin vastuuta ulkomaalaisille pelaajille, Herningissä viime vuodet pelannut Timo Koskela kommentoi seuran tiedotteessa.

Kaipaisen lisäksi tanskalaisseurassa pelaa toisena suomalaisena SM-liigasta tuttu Pekka Tirkkonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle