Valtteri Viljanen palaa kasvattajaseuraansa − "Lähdin Ässistä nuorena poikana ja tulen takaisin paljon kokeneempana pelaajana"

LIIGA / Uutinen
VIljanen edusti Liigassa viimeksi Sportia.
Puolustaja Viljanen palaa kasvattajaseuraansa. Viime kaudella hän oli voittamassa SHL:n hopeamitaleita.

Ässät on tehnyt kahden vuoden sopimuksen oman kasvattinsa, puolustaja Valtteri Viljasen, 30, kanssa. Viljanen pelasi osan toissakautta ja viime kauden SHL:ää Röglen joukkueessa ja teki viime kauden runkosarjassa 36 ottelussa tehot 1+5=6. Neljässä pelaamassaan pudotuspeliottelussa hän ei tehnyt tehopisteitä. Röglen kausi päättyi hopeamitaleihin.

– On hienoa saada Ässien juniorikoulun kasvatti Valtteri Viljanen takaisin Poriin. Viimeiset kaudet kovassa SHL:ssä ovat edelleen kehittäneet Viljasta pelaajana ja uskomme hänen olevan oiva palanen puolustukseemme, johon rightin kätisyys tuo aina hyvän lisän, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi tiedotteessa.

Ennen Ruotsin-keikkaansa Viljanen pelasi viisi kautta Liigaa Sportin paidassa. Ässiä puolustaja edusti edelliskerran kaudella 2016−17. Väliin mahtuu myös yksi Ilveksessä vietetty kausi.

− Lähdin Ässistä nuorena poikana ja tulen takaisin paljon kokeneempana pelaajana. Olen kasvanut kokonaisvaltaisesti sekä pelaajana että ihmisenä, Valtteri Viljanen makustelee.

Viljanen oli juniorivuosinaan myös porilaisten U20 SM-pronssijoukkueen kapteeni 2014. Nyt hän palaa kotiseuraansa yrittäen auttaa liigamiehistön urotekoihin.

Muokattu: 11.5.2024, kello 16.13: Korjattu U20-joukkueen mitalin väri.

» Lähetä palautetta toimitukselle