KooKoo julkisti Liiga-joukkueensa rungon - Malinen siirtyy Kouvolaan

LIIGA / Uutinen
Malinen siirtyy Tampeerelta Kouvolaan.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Liiga-nousija Kouvolan KooKoo julkisti keskiviikkona tulevan joukkueensa rungon. 25 julkaistun nimen joukosta löytyy paljon uusia kasvoja, mutta myös vanhoja jatkajia.

Uusina kasvoina KooKoon puolustusta vahvistavat kokeneet Ossi-Petteri Grönholm ja Ari Vallin. Lisäksi kouvolalaisryhmä hankki riveihinsä Ruotsista saapuvan Mikael Kurjen, TPS-puolustaja Mikko Lehtosen sekä HIFK-kasvatti Julius Nyqvistin.

Maalivahtiosastolleen joukkue saa Tampereen Ilveksen maalilla kaksi edelliskautta pelanneen Juha Järvenpään, joka on jo aiemmilta kausilta tuttu pelaaja KooKoolle. 

Kouvolalaisten hyökkäykseen uusina niminä liittyvät puolestaan Jarkko Malinen ja KalPan kanssa sopimuksensa purkanut Toni Hyvärinen.

Järvenpään, Grönholmin, Nyqvistin, Lehtosen ja Malisen sopimukset ovat kaksivuotisia. Hyvärisen sopimus on 1+1-vuotinen.

Iso nippu tuttuja jatkajia

Lisäksi kouvolalaisjoukkue on solminut jatkosopimukset hyökkääjistä Olli Julkusen, Jan-Mikael Juutilaisen, Aki Kangasmäen, Mika Koiviston, Juuso Rajalan, Tomi Peltosen, Teemu Rinkisen ja Mikko Virtasen kanssa. Puolustajista kouvolalaisryhmässä jatkavat Tuukka Laakso, Markus Västilä ja Marlo Koponen.

Joukkueen maalivahtiosaston täydentää jatkosopimuksen tehnyt kanadalaisvahti Frederic Cloutier.

KooKoo teki sopimukset myös A-juniori-ikäisten Niki Koskisen, Arttu Pellin, Sami Tammisen, Tuomas Kinnusen ja Oskari Leväsen kanssa.

Koiviston sopimus on 1+1-vuotinen ja muiden yksivuotiset.

− Joukkuetta on rakennettu harkiten ja maltilla. Etenkin hyökkäykseen olemme hakeneet ulkoa lähinnä vain kärkiketjujen pelaajia ja se työ jatkuu edelleen. Joukkuetta tullaan vielä vahvistamaan usealla pelaajalla kevään ja kesän aikana, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle