Markus Nurmen ura jatkuu SHL:ssä

SHL / Uutinen
Nurmi jättää tutun TPS-nutun.
Kuva © Jarno Hietanen
Nurmi on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Luleån kanssa.

TPS:ää viime kaudella edustanut Markus Nurmi on solminut kaksivuotisen sopimuksen SHL-seura Luleån kanssa. Nurmi suuntaa länsinaapuriin tehtyään päättyneen kauden runkosarjassa turkulaisille 56 ottelussa 33 pistettä, ja yhdeksässä pudotuspelimittelössä kahdeksan pistettä.

− Olen seurannut Markusta läpi koko viime kauden. Hän on pelannut koko ajan hyvin TPS:ssä ja uskon, että hän sopii myös hyvin meille. Hän on voimakas pelaaja, joka on kiekollisesti vahva ja voittaa kaksinkamppailuita. Hän myös laukoo hyvin, minkä tuloksia odotammekin näkevämme tulevalla kaudella, GM Thomas Fröberg virkkoo.

Ulkomaanpesti on 25-vuotiaalle, lähes koko uransa TPS:ää edustaneelle Nurmelle uran toinen. Kauden 2022−23 hän vietti AHL:ssä ja teki Milwaukee Admiralsin riveissä 48 ottelussa 24 pistettä. Hyökkääjä odottaa innolla haasteita SHL:ssä.

− Olen seurannut Ruotsin sarjaa pitkään, ja pidän siitä, kuinka joukkueet paineistavat ja karvaavat korkealta. Sellainen peli sopii minulle, Nurmi tuumaa.

Nurmi pääsi tällä kaudella pukemaan myös leijonapaidan ylleen kahdeksassa EHT-ottelussa, joissa syntyi yhteensä kolme maalia.

» Lähetä palautetta toimitukselle