Kåsastul Kouvolaan – ”Hän antaa joukkueelleen 100% jokaisessa vaihdossa”

LIIGA / Uutinen
Kåsastul pelasi toissa kaudella Helsingin IFK:ssa.
Norjan maajoukkuepuolustaja siirtyy Kouvolaan.

KooKoo tiedotti torstaina solmineensa yksivuotisen sopimuksen puolustaja Christian Kåsastulin kanssa. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2025–26.

Päättyneellä kaudella Norjan maajoukkueen runkopelaajiin kuuluva puolustaja edusti ICEHL-sarjassa pelaavaa HC Pusteralia, iskien 53 ottelussa neljä maalia ja kymmenen syöttöpistettä. Hän on tuttu myös Liigasta, pelaten kaudella 2022–23 HIFK:ssa yhteensä 45 ottelua tehopistein 1+12.

– Nautin pelaamisesta Liigassa, odotan innolla palaamista yhteen Euroopan kovimmista sarjoista. Halusin tulla takaisin, koska koen, että pelityyli sopii minulle. Sain hyvän fiiliksen KooKoosta, joten päätös oli helppo, Kåsastul sanoo seuran tiedotteessa.

KooKoo kertoo tiedotteessa Kåsastulin profiloituneen etenkin puolustuspään erityisosaajaksi ja hyväksi alivoimapelaajaksi.

– Christian on vahva kamppailija ja hyvä puolustava puolustaja. Hän antaa joukkueelleen 100% jokaisessa vaihdossa ja uskon, että kannattajamme tulevat pitämään myös hänestä, urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo.

Tällä hetkellä 27-vuotias Kåsastul on Norjan maajoukkueen mukana MM-leirityksessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle