KooKoossa aiemmin hurmannut Vilmos Galló palaa Kouvolaan pitkällä sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Vilmos Galló pelasi aiemmin KooKoossa kausina 2019–21.
KooKoota kausina 2019–21 edustanut Vilmos Galló palaa oranssimustiin kolmevuotisella sopimuksella.

KooKoo vahvistaa rivejään laitahyökkääjä Vilmos Gallólla. Sopimuksella on pituutta peräti kolme vuotta, joten unkarilaishyökkääjä edustaa KooKoota kevääseen 2027 saakka.

Galló on kouvolalaisille jo entuudestaan tuttu, kun hän pelasi seurassa kausina 2019–21 yhteensä 108 runkosarjaottelua, joissa syntyi 80 (34+46) tehopistettä.

– Vilmos jätti itsestään erinomaisen jäljen edellisellä KooKoo-visiitillään ja olemme otettuja, että hän haluaa palata Kouvolaan pitkällä sopimuksella, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Suomessa vietettyjen vuosien jälkeen unkarilaishyökkääjä on pelannut kolme vuotta SHL:ssä Luulajan ja Linköpingin riveissä. Tehokkaimmalla kaudellaan (2022–23) hän heilutti maaliverkkoa 15 kertaa Linköping-paidassa.

– Oikeassa roolituksessa Galló on tehokas myös pisteiden valossa. Toissakaudella SHL:ssä isketyt 15 maalia ovat vahva työnäyte. Tuolla maalimäärällä hän olisi ollut SHL:n kolmanneksi tehokkain suomalainen maalintekijä, mikä kertoo omaa kieltään, kuinka hyvästä pelaajasta on kyse.

Galló on kuulunut myös Unkarin ikäkausimaajoukkueisiin kaudesta 2013–14 lähtien ja takana on myös lukuisat aikuisten arvokisat. Tällä hetkellä hän on Unkarin A-maajoukkueen mukana valmistautumassa divisioona I-tason MM-kisoihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle