TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

KalPa vahvistuu Vince Bellissimolla

LIIGA / Uutinen
Kuopiolaisen KalPan uusin vahvistus on 25-vuotias kanadalainen Vince Bellissimo. Päättyneellä kaudella Saksan DEL-liigan maalipörssin neljänneksi sijoittuneen Bellissimon toivotaan tuovan kuopiolaishyökkäykseen uutta maalintekovoimaa. Mies liittyy KalPaan yksivuotisella sopimuksella.

Torontossa syntynyt Vince Bellissimo kiekkoili viime kauden Saksan DEL-liigan Ingolstadt ERC:ssä. Ensimmäinen kausi Euroopassa sujui hyvin ja mies viimeisteli pelaamassaan 55 ottelussa 31 maalia, syöttöpisteitä syntyi 25. Bellissimo oli 56 pisteellään joukkueensa paras pistemies. Kuopiossa kanadalaisen toivotaan tuovan joukkueeseen ennen kaikkea hyökkäyspään tehoja.

- Bellissimo on meille selkeä täsmähakinta. Mies tuo joukkueeseen kanadalaista asennetta ja on synnynnäinen maalintekijä. Maalinteossa aika iso asia on laukaus, kaveri on rightin miehiä ja laukaus on todella kova, KalPan päävalmentaja Pekka Virta sanoo seuran verkkosivuilla.

Floridan vuonna 2002 5. kierroksella varaama Bellissimo pystyy pelaamaan sekä laita- että keskushyökkääjänä. Mies siirtyy Suomeen suurin odotuksin.

- Olen kuullut, että KalPa pelaa aktiivista ja pelaajia kehittävää jääkiekkoa. Kuopiosta olen kuullut, että tämä on jälleen heräämässä oleva kiekkokaupunki. Jokaisessa sarjassa missä pelaan, haluan aina voittaa. Olisi hienoa saada tämä kaupunki jälleen villiintymään, Bellisimo kertoo.

KalPa on solminut kaksivuotisen sopimuksen Oulun Kärppien A-junioreissa päättyneellä kaudella kiekkoilleen puolustaja Ossi Karhusen kanssa. Hän teki A-nuorten SM-liigan 40 ottelussa tehot 10+20=30.

Lisäksi kuopiolaisseura on tehnyt jatkosopimuksen puolustaja Ville Varakkaan kanssa. Hän kiekkoilee Savon sydämessä kevääseen 2010 asti.

» Lähetä palautetta toimitukselle