EHT: Ruotsi nujersi Tshekin

MAAJOUKKUE / Uutinen
Lauantain jälkimmäisessä kamppailussa isäntäjoukkue Ruotsi kukisti Tshekin maalein 4-2.

Tshekki piti Ruotsia piinassa pelin kahden erän ajan, mutta viimeisen 20-minuuttisen aikana Tre Kronor ryhdistäytyi ja teki kolme maalia. Niiden turvin kotijoukkue otti 4-2-voiton.

Vierasjoukkue Tshekki meni johtoon kahdeksan minuutin jälkeen Jan Marekin osumalla. Ruotsi tuskaili maalin tappioasemassa pitkälle toiseen erään asti, kunnes Kenny Jönsson osui ylivoimalla. Tshekki kuittasi osuman alle kahden minuutin päästä. Tehopisteille pääsi sama kolmikko kuin edellismaalissakin, tällä kertaa maalintekijänä oli Tomas Rolinek, syöttäjinä Jan Marek ja puolustaja Tomas Zizka.

Kolmannessa erässä Ruotsi tuli tasoihin ylivoimalla Mattias Weinhandlin maalilla. Voittomaali syntyi ajassa 48.59 ja sen teki Per Ledin. Minuutti ennen loppua Weinhandl sinetöi loppulukemat illan toisella maalillaan.

Päivän aiemmassa kohtaamisessa Suomi hävisi Venäjälle tylysti 0-5. Siirry lukemaan raporttia tästä linkistä.