Bruins ratkaisi toisessa erässä, Predators murskasi Jetsin

Red Wings jäi Bruinsin jalkoihin.
Boston Bruinsin Tuukka Rask torjui 22 kertaa, kun Bruins otti 3-1-kotivoiton Detroit Red Wingsistä. Bruins ratkaisi pelin toisessa erässä mättämällä kolme osumaa punasiipien verkkoon. Suomalaisista pisteiden makuun yön kierroksella pääsivät muiden muassa Mikko Koivu ja Jussi Jokinen.

Ennen ottelun alkua pidettiin minuutin hiljainen hetki Pariisin terrori-iskujen uhreille ja soitettiin Ranskan kansallislaulu. Ottelun avauserä oli maaliton. Toista erää oli pelattu seitsemän minuuttia, kun Bruins aloitti maalinteon. Patrice Bergeron jatkoi Matt Beleskeyn laukauksesta tulleen irtokiekon verkon perukoille ja peli oli 1-0. Erän puolivälissä David Krejci siirsi hienolla rannelaukauksella Bruinsin 2-0-johtoon Loui Erikssonin oivaltavasta syötöstä. Kolme minuuttia ennen erän loppua Brad Marchandin syöttö löysi toisesta aallosta nousseen Torey Krugin, joka napautti 3-0-lukemat taululle.

Red Wings kavensi kolmannessa erässä, kun Justin Abdelkader osui maalinkulmalta rystylaukauksella. Enempää maaleja ei kuitenkaan enää nähty ja Bruins korjasi voiton 3-1-lukemin.

Ristolaisen hyvä vire jatkuu

Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen sai syöttöpisteen, kun Sabres hävisi San Jose Sharksille voittolaukauskisan jälkeen 2-1. Ratkaisun iski Patrick Marleau. Varsinaisella peliajalla maalinteossa onnistuivat Sharksin Marc-Edouard Vlasic ja Sabresin Ryan O'Reilly.

Predators vietti maalijuhlia Jetsin kustannuksella

Nashville Predatorsin Pekka Rinne pelasi nollapelin, kun Predators murskasi kotonaan Winnipeg Jetsin 7-0. Isäntien hahmo oli kahdesti osunut Calle Järnkrok. Muista maaleista vastasivat Craig Smith, Seth Jones, James Neal, Mike Ribeiro ja Mattias Ekholm. Rinne torjui ottelussa 20 laukausta.

Panthers vei Floridan paikallistaiston

Florida Panthersin Jussi Jokinen teki maalin, kun Panthers kukisti paikallisottelussa Tampa Bay Lightningin 5-4 voittolaukauskisan jälkeen. Ratkaisun iski myös varsinaisella peliajalla kerran verkkoa heiluttanut Brandon Pirri. Myös Aaron Ekblad ja Nick Bjugstad saivat nimensä maalitilastoon. Lightningin hahmo oli kaksi maalia tehnyt Vladimir Namestnikov. Cedric Paquette ja Anton Strålman osuivat kumpikin kerran.

Leafs kotivoittoon Canucksista

Toronto Maple Leafsin Leo Komarov saalisti syöttöpisteen 4-2-kotivoitossa Vancouver Canucksista. Isäntien maaleista vastasivat James Van Riemsdyk, Shawn Matthias, Joffrey Lupul ja Pierre-Alexandre Parenteau. Canucksin maalit merkittiin Jannik Hansenille ja Alexandre Burrowsille.

Klingberg ratkaisi jatkoajalla

Dallas Starsin Kari Lehtonen torjui 22 kertaa 3-2-jatkoaikavoitossa Minnesota Wildista. Ratkaisun iski John Klingberg kolmen minuutin pelin jälkeen. Varsinaisella peliajalla Starsin maaleista vastasivat Jason Spezza ja Jamie Benn. Wildin maalit merkittiin Nino Niederreiterin ja Marco Scandellan nimiin. Mikko Koivu ja Erik Haula saalistivat osumiin syöttöpisteet.

Blackhawks voittoon keskisen divisioonan kärkikamppailussa

Chicago Blackhawksin Teuvo Teräväinen saalisti syöttöpisteen, kun Blackhawks otti 4-2-vierasvoiton St. Louis Bluesista. Vieraiden maaleista vastasivat Andrew Shaw, Trevor Van Riemsdyk, Artjom Anisimov ja Patrick Kane. Bluesin molemmat maalit teki Vladimir Tarasenko. Jori Lehterä saalisti syöttöpisteen kumpaankin osumaan.

OTTAWA - NY RANGERS 1-2 vl

BOSTON - DETROIT 3-1

BUFFALO - SAN JOSE 1-2 ja

CAROLINA - PHILADELPHIA 2-3 ja

COLUMBUS - ARIZONA 5-2

MONTREAL - COLORADO 1-6

NASHVILLE - WINNIPEG 7-0

NEW JERSEY - PITTSBURGH 4-0