Afinogenov, Giguere ja Souray viikon tähdet

NHL / Uutinen
Vanhan viikon pelaaja tittelin sijaan NHL:ssä otettiin tällä kaudella käyttöön viikon kolmen tähtipelaajan nimeämisen. Tähdistö julkaistaan maanantaisin ja toisella viikolla kunnian saivat Maxim Afinogenov, Jean-Sebastian Giguere ja Sheldon Souray.

Buffalo ja Anaheim jatkoivat NHL:ssä vakuuttavaa menoaan ja se näkyi viikon tähtipelaajia nimettäessä.

Viikko 42

Ykköstähti: Maxim Afinogenov, Buffalo Sabres

Afinogenov oli viikon tehokkain hyökkääjä saalistamalla 10 pistettä (3+7) kolmessa ottelussa. Viikko alkoi maalilla ja neljällä syötöllä Philadelhiaa vastaan, jatkui maalilla ja kahdella syötöllä Carolinaa vastaan ja päättyi maaliin ja yhteen syöttöön Bostonia vastaan. Sabres voitti kaikki kolme ottelua. Jakson päättyessä Aginogenov johti NHL:n pistepörssiä 14 pisteellä (5+9) kahdeksassa ottelussa.

Kakkostähti: Jean-Sebastian Giguere, Anaheim Ducks

Giguere pelasi kaikissa kolmessa Anaheimin voitto-ottelussa. Ensimmäinen voitto tuli Detroitista numeroin 4-1, toinen siihen asti tappiottomasta Minnesotasta ja lopuksi kaatui paikallisvastustaja LA Kings rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 3-2. Kolmessa ottelussa Giguere päästi keskimäärin 1,3 maalia ja torjuntaprosentti oli 95,1.

Kolmostähti: Sheldon Souray, Montreal Canadiens

Viikon tehokkain puolustaja oli Sheldon Souray. Calgaryä vastaan SS teki tehot 1+1 ja pisteeettömän Chicago-ottelun jälkeen Souray keräsi voittoisassa Colorado-ottelussa kovat tehot 2+2. Kolme ottelua ja kolme maalia ja kolme syöttöä ovat puolustajalle muhkeat lukemat.

» Lähetä palautetta toimitukselle