Silfverberg jättää NHL-kaukalot kauden jälkeen

NHL / Uutinen
Jakob Silfverbergin NHL-ura päättyy.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Anaheim Ducksin hyökkääjä Jakob Silfverberg ilmoitti jättävänsä NHL-kaukalot kauden päättyessä. Ducksin kautta on jäljellä kolme ottelua.

Jakob Silfverberg jättää NHL:n kauden päättyessä. Hän on edustanut Anaheim Ducksia 11 kauden ajan, ja Ducksin kauden viimeinen kotiottelu on ohjelmassa perjantaina. Silfverberg ei vielä kertonut sitä, loppuuko samalla peliura vai jatkuuko se Euroopan kaukaloissa.

− On ollut suuri kunnia ja etuoikeus pelata NHL:ssä. Haluan kiittää Samuelin perhettä siitä mitä he ovat, mukavia ja yhteisöllisiä omistajia. En olisi tässä ilman joukkuekavereiden, huollon ja muiden henkilöiden apua. Ennen kaikkea kiitos perheelleni, joka on tukenut minua samalla kun olen elänyt unelmaani.

Gävlestä lähtöisin oleva Silfverberg teki NHL-debyyttinsä vuoden 2012 pudotuspeleissä Ottawa Senatorsin riveissä. Anaheim Ducksiin Silfverberg siirtyi vuonna 2013 kaupassa, jossa Bobby Ryan matkasi Ottawaan.

Silfverbergin NHL-ura on kattanut 817 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt 373 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän teki 45 pistettä 69 ottelussa. Maajoukkueessa hän on saavuttanut MM-hopeaa 2011 ja olympiahopeaa 2014.

» Lähetä palautetta toimitukselle