Tarmo Reunanen palaa Pohjois-Amerikasta Lukkoon − "Haluan olla johtava pelaaja, joka auttaa joukkuetta joka ilta voittamaan keinolla millä hyvänsä"

LIIGA / Uutinen
Reunanen vetää parin vuoden tauon jälkeen Lukko-paidan jälleen ylleen.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti

Tarmo Reunanen liittyy Lukon miehistöön kaksivuotisella sopimuksella. 24-vuotias puolustaja on raumalaisryhmälle tuttu pelaaja, sillä hän pelasi joukkueessa aiemmin keväästä 2018 kevääseen 2020 ennen siirtymistään Pohjois-Amerikkaan.

− Tällaiset sopimukset ovat seuralle ihan pirun tärkeitä. Tarmo on pelannut meillä jo aikaisemmin, joten hän tietää ja tuntee paikat, ihmiset ja tavat entuudestaan. Ja kun tiedetään, että kyseessä on varmasti Liigan eliittitason puolustaja, niin kyllähän tämmöinen sopimus mieltä lämmittää aina tosi paljon, kommentoi Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

Kahdella edelliskaudella Reunanen on pelannut pääosin AHL:ssä Harford Wolf Packissa ja Chicago Wolvesissa, johon siirtyi maaliskuussa New York Rangersin lähetettyä hänet vaihtokaupassa Carolina Hurricanesin organisaatioon. 69 AHL-ottelun lisäksi vyölle kahdella viime kaudella tuli myös neljä NHL-ottelua.

Päättyneellä kaudella hän pelasi AHL:ssä yhteensä 48 ottelua ja teki niissä tehot 3+17=20. Puolustajan kevätkaudella edustama Wolves voitti AHL:n mestaruuden. Reunanen ei kuitenkaan pukenut yhteenkään pudotuspeliotteluun.

− Odotan, että tulemme olemaan ihan Liigan kärkijoukkueita. Kyllä omat tavoitteeni menevät joukkueen tavoitteiden kanssa ihan käsikkäin. Totta kai haluan olla johtava pelaaja, joka auttaa joukkuetta joka ilta voittamaan keinolla millä hyvänsä. Laitetaan taas työhaalarit päälle ja toivotaan, että pystymme kehittymään kauden aikana joukkueeksi, jolla mahdollisuus voittaa keväällä se kirkkain, Reunanen toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle