Kings käytti hyväkseen Wildin palkkakattoahdinkoa − nappasi sveitsiläisen hyökkäyskoneen ja kiinnitti tämän monivuotisella pelaajasopimuksella

NHL / Uutinen
Fiala vaihtaa seuraa.
Kuva © Getty Images
Minnesota Wild on kaupannut Kevin Fialan Los Angeles Kingsiin. Vaihdossa toiseen suuntaan siirtyy ensimmäisen kierroksen varausoikeus ja olympialaisissakin nähty puolustajalupaus.

Rajoitetuksi vapaaksi agentiksi tulossa ollut Kevin Fiala on kaupattu Los Angeles Kingsiin. Vastineeksi Wild sai kaupassa Kingsin ensimmäisen kierroksen varausoikeuden (19. vuoro) sekä puolustajalupaus Brock Faberin. Kings on myös solminut Fialan kanssa seitsemänvuotisen sopimuksen.

Fiala oli kuluneella kaudella Wildin toiseksi paras pistemies. Palkkakatto-ongelmien takia seura oli kuitenkin sellaisessa tilanteessa, ettei jatkosopimuksen solmiminen ollut käytännössä toteutettavissa ilman merkittäviä muiden pelaajien kauppaamisia. Fiala on alunperin Nashville Predatorsin varaus, joka siirtyi Wildiin vaihdossa Mikael Granlundiin.

Fialan Kingsiin solmima sopimus on arvoltaan 55,125 miljoonaa dollaria eli keskiarvoltaan 7,85 miljoonaa dollaria per kausi. Tästä 16 miljoonaa on allekirjoitusbonusta. Vuodet 2−4 sisältävät täyden kauppaamisen estävän pykälän ja 5−7 rajoitetun sellaisen.

» Lähetä palautetta toimitukselle