TPS:llä mielenkiintoinen tilanne maalivahtiosastolla - maalivahtivalmentaja pukee liigaotteluun

LIIGA / Uutinen
Rautiolalta löytyy runsaasti pelitaustaa Mestiksestä.
Kuva © Timo Savela
TPS:n kokoonpanoon perjantain Ilves-otteluun jouduttiin hakemaan täydennystä valmennusportaasta, sillä joukkueen varavahtina ottelussa toimii TPS:n A-nuorten maalivahtivalmentaja Antti Rautiola.

TPS-vahti Henrik Haukeland on edelleen sivussa loukkaantumisen vuoksi. Turkulaisryhmän A ja-B-nuoret pelaavat myös perjantaina omat ottelunsa, joten heiltäkään ei apuja liigamiehistöön ollut tarjolla. Tämän vuoksi tolppien välissä aloittavan Rasmus Tirrosen varamiehenä Ilvestä vastaan toimii TPS:n A-nuorten maalivahtivalmentaja Antti Rautiola.

30-vuotiaalta Rautiolalta löytyy kokemusta pelaajana Mestiksestä kahdeksalta kaudelta ja vyölle kertyi myös kuusi Liiga-ottelua Kärppien ja Pelicansin miehistöistä. Pelaajauransa Rautiola päätti keväällä 2016 ja siirtyi heti seuraavaksi kaudeksi TPS:n juniorivalmennukseen.

TPS saa Ilves-otteluun kokoonpanoonsa takaisin myös puolustaja Brandon Gormleyn, joka on toipunut loukkaantumisestaan. Hän pelaa turkulaisryhmän kolmospuolustajaparissa Lucas Ekeståhl-Jonssonin rinnalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle