Suomalaistähti Petra Nieminen solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen

MAAJOUKKUE, Muut Sarjat / Uutinen
Nieminen jatkaa luulajalaisjoukkueessa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Naisleijonien huippuhyökkääjä Petra Nieminen jatkaa kaksi seuraavaakin kautta SDHL:n Luleå Hockey/MSSK:n riveissä.

Ruotsin naisten pääsarja SDHL:ssä pelaava Luleå Hockey/MSSK tiedotti keskiviikkona, että joukkueen suomalaistähtiin lukeutuva Petra Nieminen jatkaa kaksivuotisella sopimuksella seurassa. 

24-vuotias Nieminen on pelannut luulajalaisjoukkueessa vuodesta 2018 lähtien. Hän on vakiinnuttanut tasonsa SDHL:n kärkipelaajien joukossa ja hän onkin tehnyt edelliskausilla noin 50 tehopistettä runkosarjaa eli reilua 30 ottelua kohden.

− Muutto tänne reilu viisi vuotta sitten oli urani paras päätös. Tuntuu, että olen kehittynyt ja tullut paremmaksi jokaisella kaudella. Täällä pärjäämisen lisäksi on tärkeää pystyä valmistautumaan vuoden 2026 olympialaisiin ja täällä, missä tiedän toimintatavat, pystyn keskittymään täysillä jääkiekkoon ja valmistautumaan niin hyvin kuin mahdollista, Nieminen sanoi tiedotteessa.

Luleån seurapresidentti Stefan Enbom kehui Niemistä yhdeksi SDHL:n parhaista pelaajista muutaman joukkuekaverinsa ohella.

− Meillä on organisaatiossamme monia hienoja roolimalleja ja Petra on ehdottomasti yksi heistä. On hienoa, että hän halusi jatkosopimuksen ja toivon, että muutkin pelaajamme tekevät samoin, Enbom totesi.

Tällä kaudella Nieminen on toistaiseksi tehnyt 27 runkosarjaottelussa tehot 22+20=42.

» Lähetä palautetta toimitukselle