Sport julkaisi valmennusryhmänsä – Juuso Hahl hyppää päävalmentajan saappaisiin

LIIGA / Uutinen
Hahl hyppää päävalmentajauransa tähän kauteen lopettaneen Risto Dufvan tilalle.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Vaasan Sport julkaisi keskiviikkona tulevan kauden valmennusryhmänsä. Juuso Hahl hyppää odotetusti päävalmentajan saappaisiin ja ryhmäänsä hän saa myös KooKoosta tutun Janne Grönvallin.

Vaasassa puhaltavat uudet tuulet, kun kaudesta 2019–20 lähtien Sportia valmentanut Risto Dufva päättää valmentajauransa. Hänen tilalleen penkin taakse hyppää Sportista jo aiemmilta vuosilta tuttu Juuso Hahl.

Muu valmennusryhmä pysyy pitkälti samana, mutta Hahl saa apuvalmentajakseen kaksi kautta KooKoossa vastaavassa pestissä olleen Janne Grönvallin. Mukaan astuu myös uusi fysiikkavalmentaja Juho Annala.

Hahl on valittu Sportin peräsimeen 1+1-vuotisella sopimuksella. 41-vuotias valmentaja on ollut jo aiemmin mukana Dufvan valmennusryhmässä kolmen vuoden ajan.

– Mielestäni onnistuimme urheilunjohtoryhmän avustuksella saamaan meille erinomaisen päävalmentajan, joka on ollut jo tällä kaudella jalkauttamassa uutta urheilutoiminnan linjausta, kommentoi Sportin urheilujohtaja Herkko Koski.

KooKoon edustusjoukkueen valmennusryhmässä aiemmin mukana ollut Grönvall hyppää uusiin maisemiin Vaasaan. Grönvall on toiminut aiemmin myös Tapparan apuvalmentajana ja hänellä on yli 700 Liiga-ottelun kokemus pelaajana.

 Etsimme valmennusryhmäämme pelaajataustausta valmentaja, jolla on jo aikaisempaa kokemusta valmennuksesta. Kun saimme tiedon että Rete olisi käytettävissämme, asiat etenivät nopeasti maaliin.

Valmennusryhmässä jatkavat hyökkääjistä ja taitovalmennuksesta vastaava Tommo Nukari sekä maalivahtivalmentaja Arttu Lipsanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle