Sopimusuutisia Sportista − Riska jatkaa ensi kaudella, kolme optiota käyttöön

LIIGA / Uutinen
Erik Riska jatkaa Sportissa.
Sport tiedotti neljän pelaajan jatkavan Vaasassa ensi kaudella. Erik Riska, Lari Heikkinen, Aatu Aarnio ja Bine Mašič jatkavat seurassa ensi kaudella.

Sport on tehnyt jatkosopimuksen Erik Riskan kanssa, sekä käyttänyt Lari Heikkisen, Aatu Aarnion ja Bine Mašičin sopimuksien jatko-optiot.

Riska on tehnyt tällä kaudella 45 otteluun tehot 5+3=8 ja uusi sopimus kattaa seuraavan kauden. 33-vuotias hyökkääjä on Sportin historian eniten otteluita pelannut pelaaja 674 pelatulla pelillään. Hän on edustanut Liiga-urallaan Sportin lisäksi Lukkoa, jossa viihtyi kauden verran.

Heikkinen on 22-vuotias hyökkääjä, joka on tehnyt 52 otteluun tehot 5+11=16. Kärpistä Sportiin junioreissa siirtynyt Heikkinen on pelannut Liigaa vain Sportissa ja käynyt kaksi kertaa lainalla Mestiksessä.

Aarnio on lyönyt itsensä läpi Liigassa tällä kaudella. 22-vuotias puolustaja pelaa ensimmäistä kauttaan Sportissa ja on TPS:n kasvatti.

Mašič on 20-vuotias slovenialaispuolustaja, joka debytoi Liigassa viime kaudella. Hän on edustanut Suomessa pelatessaan vain Sportia ja on pelannut tällä kaudella 8 Liiga-ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle