Hietanen ja Heikkinen ovat osa Sportin runkoa myös ensi kaudella

LIIGA / Uutinen
Lari Heikkinen on edustanut Sportia jo kuudella eri kaudella.
Vaasan Sportin ensi kauden runko paljastuu pala palalta. Tänään julkaistiin kaksi jatkosopimusta.

Hyökkääjä Lari Heikkinen ja puolustaja Valtteri Hietanen jatkavat Sportin riveissä myös ensi kaudella, seura tiedotti perjantai-iltana. Hietasen jatkosopimus kattaa myös kauden 2025–26.

23-vuotias Heikkinen saapui Vaasaan kaudella 2018–19, jolloin hän pelasi U20-joukkueen mukana. Kaudella 2019–20 hän pelasi ensimmäiset Liiga-ottelunsa ja on siitä lähtien kasvattanut rooliaan yhtenä joukkueen avainpelaajista. Tällä kaudella hän on viimeistellyt 41 ottelussa tehot 3+6.

– Larin kaukaloon tuoma energia ja työmäärä auttavat joukkuettamme taistelemaan voitosta joka ilta. Puolustus- ja alivoimapelissä hän on yksi avainpelaajistamme, ja hän on joukkueessa pidetty persoona, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kertoo tiedotteessa.

Hietanen pelasi tämän kauden ensimmäiset ottelunsa vasta marraskuun lopulla, sillä hän oli alkukauden loukkaantuneina. 19 ottelussa hän on kerännyt tehopisteet 0+3. 31-vuotias puolustaja on edustanut Sportia kaudesta 2021–22 asti, jota ennen hän on pelannut muun muassa Jukureiden ja JYPin riveissä.

– Valtteri on tärkeä palanen meidän puolustustamme, ja hänen päivittäinen tekeminensä toimii esimerkkinä myös muille pelaajille. Pelillisesti hänen vahvuutensa ovat puolustuspelaamisessa, ja hän on kärkipelaajiamme alivoimalla. Tätä erityisosaamista arvostetaan joukkueessa ja hän on muutenkin erittäin pidetty pelaaja. Oli jo alusta asti selvää, että hänen kanssaan haluamme jatkosopimuksen tehdä, Koski kertoo Hietasen jatkosopimuksesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle